Instagram
Stoja

Stojanka Novaković Stoja se dugo nije pojavljivala u javnosti, sve do prošle nedelje kada je došla na snimanje jednog novogodišnjeg programa, gde je skoro niko nije prepoznao na prvu loptu.

Ona je osim što je promenila frizuru, totalno promenila i lični opis. Lice joj je zategnutije i znatno svežije, a linija kao kada je bila devojka. Kako smo saznali, ona je pre dva meseca bila u Turskoj gde je radila liposukciju, ali i zategla lice i ispeglala bore. Međutim, ni to nije sve! Stoja je prošla kroz pravi pakao, a kako nam otkriva njena prijateljica, lekari su joj se 10 sati borili za život.

– Stoja godinu dana razmišlja o liposukciji. Raspitivala se gde je najbolja klinika, kako to sve teče, kakav je oporavak i neko joj je rekao za tu kliniku u Turskoj. Ona je pre dva meseca otišla tamo, uradila sve potrebne analize i zakazala operaciju. Lekari su je posavetovali da joj prvo urade lice, i tako je i bilo, zategla ga je i stvarno izgleda savršeno. E, agonija kreće kada je na red došla liposukcija. Ne znam šta se tačno iskomplikovalo, Stoja se nakon anestezije nije budila. Deset sati je bila u komi, pakao pravi je prošla. Njen muž Igor nije znao šta će od muke, čovek je za nedelju dana smršao osam kila. Lekari su bukvalno 10 sati pokušavali da probude Stoju i da joj spasu život. Kada su uspeli da je probude, saopštili su njenom mužu da će još sedam dana ležati u bolnici, jer ima nepodnošljive bolove. Ma, jedva se oporavila od svega. A, sve kako bi izgledala kao majka Kim Kardašijan, Kris Džener – rekla nam je Stojina drugarica, a pevačica je izjavila:

– Uradila sam to jer sam htela da budem riba. Bolelo je, oporavak je bio mnogo težak. Ne bih o cifri, ali tu je negde oko 100.000 evra sve koštalo. Imala sam tri medicinske sestre u sobi koje su bile 24 sata uz mene – rekla je pevačica.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here