A. Čukić
Foto: Arhiva

Rano jutros dogodila se teška saobraćajna nesreća u Ulici Crvene armije u Smederevu u kojoj su život izgubile tri osobe.

Sudarili su se “Lastin” autobus i putničko vozilo “pasat”. Poginule su tri osobe iz automobila, a četvoro je povređeno, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Povređeni su ljudi iz autobusa i vozač.

Automobil je gotovo potpuno uništen u sudaru.

U toku je uviđaj na mestu nesreće.

Kompanija Lasta uputila saučešće

Kompanija Lasta uputila je saučešće porodicama tragično nastradalih u današnjoj saobraćajnoj nesreći u Smederevu, u kojoj je učestvovao i autobus tog prevoznika. Tri osobe izgubile su život, a pet radnika koji su bili u autobusu lakše je povređeno.

“Veoma nam je žao zbog velike nesreće koja je zadesila porodice poginulih, nas i našeg dugogodišnjeg partnera HBIS GROUP Serbian Iron&Steel d.o.o. iz Smedereva, kao i njene radnike”, navodi Lasta.

U saobraćajnoj nesreći učestvovao je Lastin zglobni autobus koji je prevozio radnike na liniji Nova Železara-Stara Železara. Šestomesečni tehnički pregled na autobusu obavljen je 2. februara, a po propisima naredni treba da bude 2. avgusta.

U proteklih 30 dana na ovom autobusu nije prijavljen nijedan otkaz na sistemu kočenja, niti na upravljačkom sistemu.

Saobraćajno preduzeće Lasta poklanja značajnu pažnju održavanju vozila.

Pored redovnih šestomesečnih tehničkih pregleda koje prolaze sva naša vozila, pregled se svakodnevno obavlja na kanalu dnevne nege i otklanjaju se svi nedostaci i primedbe po prijavi naših vozača.

1 COMMENT

  1. VELIKA LAZ! AUTOBUSI SU NEISPRAVNI CESTO SE KVARE, PALE I DA NE NABRAJAM STA JOS… I NE ZNAM STA TREBA JOS DA SE DESI DA BI NEKO STAO OVIM “UBICAMA” NA PUT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here