Student ETF-a se peo na prozor pre pogibije

0

Zgrada ETF-a u Beogradu
 

Kolima Hitne pomoći mladić je oko 10.15 časova prevezen na reanimaciju u Urgentni centar, ali je pola sata po prijemu izdahnuo. Njegove kolege bile su u šoku i nisu mogle da veruju da se tragedija dogodila pred njihovim očima.

 

– Poznavao sam ga odlično. Uvek je želeo da bude u centru pažnje, ponekad bi padao sa stolice za vreme predavanja, a jednom je čak i aktivirao protivpožarni aparat. Bio je solidan student i nije se nikada žalio da ima neke probleme. Bio sam tu kada je pao, ali nisam video kada se popeo na prozor. Samo sam čuo nečiji vrisak i u trenutku spazio da je Nikola skliznuo niz sims – priča jedan od očevidaca i kolega nesrećnog mladića i dodaje da je Nikola pričao njima kako se peo na krov fakulteta nekoliko dana pre nesreće.

 

Nastradali student se, dok je čekao da počne predavanje, popeo na jedan od prozora koji se nalaze preko puta amfiteatra gde je nastava trebalo da bude održana.

 

– Poslednji put sam Nikolu video nekoliko minuta posle deset časova, trebalo je da sluša predavanje kod mene. Ne znam kako i zašto se popeo na prozor, ali sam u jednom momentu čuo vrisku i galamu – kaže jedan od njegovih profesora.

 

Prozor sa kojeg je mladić pao je visok i na njega se moglo popeti samo uz pomoć stolice ili radijatora koji se nalazi ispod prozora.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here