Snimak je pokazao da imam hematom na spoljnoj strani kolena, ali su ligamenti i meniskus čitavi, ništa nije oštećeno, izjavio je fudbaler Partizana Nikola Štulić, koji je propustio finiš priprema u Beleku.

– Snimak je pokazao da imam hematom na spoljnoj strani kolena, ali su ligamenti i meniskus čitavi, ništa nije oštećeno. Idem na terapije i dalje, bol se smanjio, skoro da ništa ne osećam. Radio sam dva dana individualno, odvojeno od ekipe i trebalo bi sutra ili prekosutra da im se priključim. Osećam se jako dobro – rekao je Štulić za klupski sajt.

Mladi napadač ne krije da je postojala bojazan kada je stepen povrede u pitanju.

– Iskreno, jesam se uplašio kada sam dobio udarac. Pre godinu dana sam imao dužu pauzu i operaciju prednjih ukrštenih ligamenata i logično je da nisam želeo da se bilo šta slično ponovi i odvoji me od terena. Sutradan sam već video da nema nikakve reakcije, pa mi je odmah laknulo. Ohrabrili su me i doktori koji su mi rekli da ne brinem i da verovatno nije ništa strašno, što se i ispostavilo kao tačno – rekao je Štulić.

Kako kaže, dane u Beleku je provodio tako što nije izlazio iz ambulante i sa terapija, uz to radeći vežbe za jačanje nogu, a ističe da je sve vreme imao podršku trenera Aleksandra Stanojevića.

– Šef mi je pružio punu podršku koja mi mnogo znači. Rekao mi je da budem strpljiv, da se dešavaju povrede u sportu, da gledam sve sa pozitivne strane, da nastavim vredno da radim i da će sve doći na svoje – zaključo je Štulić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here