pixabay.comi
Foto: Ilustracija

Osnovni sud u Obrenovcu odbio je predlog tužilaštva da odredi pritvor F.R, koji je pre dva dana automobilom uleteo u prihvatni centar za migrante u Obrenovcu.

On je pušten da se u daljem toku postuka brani sa slobode, a tužilac Danijela Sinđelić rekla je Tanjugu da će se tužilaštvo žaliti na ovu odluku suda. Dodala je da se osumnjičenom za sada na teret stavlja krivicno delo nasilničko ponašanje, ali i da se proverava da li ima elemenata još nekog krivičnog dela.

F.R. je bio uhapšen po nalogu tužilaštva, a danas je saslušan u tužilaštvu gde je izneo svoju odbranu. On je iste večeri objavio snimak incidenta i raspravu sa službenim licima koja obezbeđuju objekat na društvenim mrežama. Snimak je zabeležio svojim mobilnim telefonom.

U snimku je, pored ostalog rekao da ne želi da mu migrant uznemiravaju devojku kao i da ne želi muslimane u svojoj zemlji. On će se do odluke o žalbi tužilaštva braniti sa slobode.

1 COMMENT

  1. Jeste li vi zapravo proverili Identitet tog momka? Jeste li ispunili svoju novinarsku investigativnu obavezu ljudi boziji?Znate li da je taj covek na listi SNSa i da je ovo smisljena provokacija? Molim vas odradite svoj posao i informisite narod o cinjenicama!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here