pixabay.com

Žene Bikovi su sjajne u ulozi supruge, Lavice su odane i privržene, Vage su mudre i unose harmoniju u brak, Vodolija je uvek prijatelj svom mužu…

Ovan

Žena rođena u znaku Ovna je srećna kada je udata za strastvenog, pravog muškarca koji joj je potpuno privržen. Ona može da voli samo onog kojem može da se divi. Ona voli sebe i želi da njen muž poklanja pažnju samo njoj, traži poštovanje i pohvale. On mora da bude jači od nje i da je na izvestan način zauzda. U slučaju da nađe muškarca slabijeg od sebe, brzo gubi interesovanje, jer ako se muškarac potčini njoj, to je za nju kraj ljubavi.

Bik

Žene Bikovi spadaju u najodanije žene Zodijaka. U stanju su da podnesu mnogo toga u braku, ali muškarac kojeg su izabrale mora da im bude apsolutno privržen. Vole kada im je muž uvek u nekom poslu i kada dobro zarađuje, jer im to uliva sigurnost. Uspešan tip čoveka je za njih idealan muž. Muškarac koji može da joj pruži sve, da joj stvori stabilan dom u kojem će ona da uživa u ulozi majke, žene i domaćice.

Blizanac

Žena Blizanac je najsrećnija kada je u braku sa nekim ko joj je ravan po inteligenciji i sličnih interesovanja. Ona nije klasična žena, nikada ne prekida svoje aktivnosti koje je imala pre braka i često je van kuće. Voli slobodu i ne trpi ograničenja. Vrlo je sposobna na svim poljima, kuća zbog toga ne trpi, jer stiže sve da uradi.

Rak

Žena Rak se lako udaje, jer je prosto rođena za ulogu žene i majke. Ona je privržena, odana i prilagodljiva. Voli da je zaštićena a i sama je zaštitnički raspoložena. Vodi računa o kući i porodici više od svih drugih horoskopskih znakova. Može da zapostavi sve druge aspekte života i da se potpuno posveti najbližima.

Lav

Lavica uživa u ulozi udate žene. Ona je sjajna domaćica i njena kuća je uvek puna gostiju koji je obožavaju. Uvek je uz svog muža i svojim veštim postupcima pomaže svom mužu da napreduje u karijeri. Ako je udata za jakog muškarca, Lavica je odana i prvržena. Ako je muškarac slabiji od nje, lako ga pretvara u “papučića”.

Devica

Kada je Devica u srećnom braku, kuća je pod konac. Ona je sjajna domaćica i kuvarica, voljna da spremi najljepša jela. Verna je i privržena, malim sitnicama i svakodnevnom pažnjom pokazuje svoju ljubav. Dobro je organizovana i voli da sve savršeno funkcioniše. Ako joj muškarac ne uzvrati jednakom pažnjom, ume da se distancira i postaje vrlo hladna.

Vaga

Žena Vaga je sjajan intelektualni partner, mudra je i unosi harmoniju u brak i kuću. Ona se uvek trudi da ugodi. Tuđe potrebe stavlja ispred svojih, ali očekuje da se to primeti i poštuje. Koliko se dobro snalazi u društvenom životu, isto toliko je dobra i u kući. Voli da flertuje, ali je verna, jer joj brak puno znači.

Škorpija

Žena Škorpija prilično ozbiljno shvata brak. Odana je i verna muškarcu kog je izabrala. Sve što radi, radi strastveno, iz dubine svoga bića. Sve dok u braku postoji strast, ona će obožavati da radi sve po kući i preuzeće na sebe veći broj obaveza. Majstor je da opremi i da ukrasi dom. Ako strasti nestanu, nestaće i njena potreba da udovolji.

Strelac

Žena Strelac prati sve aktivnosti svog muža i pomaže mu. Ona mu je dobar prijatelj. Ume pažljivo da sluša, da daje korisne i mudre savete. U ulozi domaćice, ona je sposobna, brza i efikasna. Retko kada je ljubomorna i njen muž ima priličnu slobodu. Ipak traži poštovanje, kao i slobodu za svoje želje i razne hobije koje uvek ima.

Jarac

Žena Jarac je pouzdana i verna. Uvek puno brine, i o svom mužu, i o deci. U kući je sjajna, izvrsno kuva, praktična je i štedljiva, pazi da nikada ništa ne zafali. Nije preterano nežna, ali je neko na koga drugi uvek mogu da se oslone. Ceni tradicionalne vrednosti i trudi se da očuva porodicu uprkos svim problemima sa kojima se suočava.

Vodolija

Žena Vodolija je uvek prijatelj svom mužu. Poštuje ga, razume njegove potrebe, nikada ga ne gleda podozrivo i ne stavlja pod mikroskop njegovo kretanje. Ona mu veruje. Dobra je domaćica i sjajan partner, sve dok joj odgovara muškarac sa kojim je. Lako izlazi iz braka ako je sputana i nema dovoljno slobode da bude ono što jeste.

Ribe

Žena Riba se potpuno emotivno daje muškarcu kojeg je izabrala. Ona je puna razumevanja i daje podršku u svemu svom mužu. Često njegove potrebe stavlja iznad svojih potreba. Sve dok voli, sve mu oprašta. Odana je, pivržena i saosećajna. Nije mnogo praktična, ali ume da se snalazi sjajno u kući.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here