Survivor: Slovenci izbacuju Srbe?!

0

 

Posle još jedne borbe za imunitet izvesno je samo da će oko vrata Slovenke Teje stajati "srećna ogrlica"

 

 

U međuvremenu, napravljen je novi dogovor. Teja ima rešenje: što da lete Njegoš ili Klemen, kada mogu da se udruže i naprave savez za pobedu.

 

Dakle, njen predlog je da se ona Aca, Njegoš i Klemen drže zajedno do finala, odnosno da se oproste od Dušana, Srđana i Vesne.

 

Njegoš se odmah slaže, i Aca za njim, a onda i Klemen klima glavom u znak potvrde. Zato, kaže Teja, iako je ranije planirala da glasa za Njegoša, neće to učiniti, nego sad da vide kakvu taktiku da smisle za trougao koji im smeta.

 

Dok su se oni dogovarali, Dušan i Vesna se vraćaju iz civilizacije sa poklonima. Doneli su svašta: banane, ananas, soja sos, hleb, za Srđana pivo, neki sir, čaj…

 

Posle podmazivanja želuca, stare teme i borba za imunitet. Teja pobeđuje, a lutrija odlučuje da Vesna krene put Ostrva duhova. Ona ne pronalazi imunitet, ali planira da ostale drži u neizvesnosti i da blefira.

 

Dušan i Srđan su svesni da su ostali napravili dogovor, ali nisu sigurni da je Aca sa njima. Pokušavaju da sa njim razgovaraju, ali on vrda.

 

Njegoš je za to vreme spokojan, jer je adut u njegovom rukavu – tajni imunitet.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here