Unsplash

Svaki od horoskopskih znakova ima jedan znak s kojima se nalazi u savršenoj ravnoteži. Sestrinski znaci zapravo postoje na sasvim suprotnim polaritetima, a opet funkcionišu savršeno zajedno.

Otkrićemo vam s kojim znakom se prema zvezdama sudbinski najbolje povezujete. Sestrinski znaci u astrologiji:

– Ovan i Vaga

– Bik i Škorpija

– Blizanci i Strelac

– Rak i Jarac

– Lav i Vodolija

– Devica i Ribe

Poput mnogih bioloških sestara, sestrinski znaci u nekim aspektima potpuno su suprotni, dok u drugima dele slične osobine i kvalitete.

Budući da postoje u savršenoj ravnoteži jedno s drugim, najčešće funkcionišu izuzetno dobro zajedno. Dakle, mada vam je vaš sestrinski znak, npr. poput vaše sestre, možda ne uvek najbolji prijatelj, uvek se poštujete.

Možda je to zato što ih razumete kao niko drugi, ili možda zato što, premda ste na mnogo načina potpuno drugačiji, postoji nešto u vezi s njima s čime se povezujete.

Najvažnija stvar koju morate zapamtiti u vezi s svojim sestrinskim znakom jeste činjenica da ne mora da vam se puno sviđa, ali bez obzira na to, bez njega ne biste bili ni pola osobe kakva jeste, piše Miss7.

Ovan i Vaga

Ovan je spontana osoba koja uvek traži nestalnost u životu. Nekima je teško da ih podnesu, ali drugima donose stalno uzbuđenje u gotovo sve u životu. Ako već niste navikli da budete u blizini Ovna, njihov nestalan, brz način života može vam biti šok.

Vaga je potpuna suprotnost. Sve Vage žele da zbliže ljude, budu nežne i strpljive. Ove osobine Ovna i Vage nekako uravnotežuju jedna drugu, čineći ih dinamičnim, snažnim i nepobedivim timom.

Bik i Škorpija

Bik voli lepotu u životu i iz tog razloga uvek traži zabavu. Vole da vode bezbrižan, srećan način života, jer za njih život znači raditi upravo ono što želiš. Škorpija takođe želi da izvuče maksimum iz života, ali iz drugog razloga.

Umesto da živi ovde i sada, poput Bika, Škorpija zna da je život kratak i ne želi da ga protraći ne zabavljajući se. Premda ova dva znaka dolaze sa vrlo različitih mesta, slažu se da život vredi živeti punim plućima.

Blizanci i Strelac

Blizanci vole da znaju što više o… pa, o svemu. Bave se otkrivanjem misterija života, a to rade učeći što je više moguće o svetu. Čak i ako na kraju to ispadne samo izvor nasumičnih činjenica, sviđa im se što znaju pomalo o svemu.

Strelac se, s druge strane, bavi shvatanjem ovih nasumičnih stvari. Umesto da gomilaju zabavne činjenice, oni žele da pronađu odgovore na brojna pitanja o životu. Strelac i Blizanci dobro sarađuju jer njihova sposobnost međusobnog spleta informacija znači da stvari uvek vide u novom svetlu.

Rak i Jarac

Rak je tip osobe koja uvek želi da brine o nekome i neguje ga. Čak i ako ne shvata da to radi, ima jači instinkt negovanja od drugih znakova. Rakova intuitivna ličnost olakšava mu da bude uz vas kada vam je potreban neko na koga ćete se osloniti.

Jarac takođe ima instinkt za negovanje, ali je više ljubavni tip ličnosti. Kada Jarac gaji jaka osećanja prema vama – romantične ili ne – obično se oseća odgovornim za vas. Učiniće sve što je u njegovoj moći da vas usmeri u pravom smeru, ali ponekad zna da vam je potreban dodatni mali podsticaj.

Lav i Vodolija

Lav se najbolje povezuje s ljudima na fizičkom nivou. Bilo da ste s njim u vezi ili ste mu najbolji prijatelj, Lav vam dodirom daje do znanja da vas voli i da mu je stalo do vas.

Vodolija takođe želi da se poveže s vama, ali više na emocionalnom i mentalnom nivou Radije bi pokušala da se bavi vašim umom nego telom. Mada ova dva znaka različito stvaraju duboke veze, oboje su zainteresovani za povezivanje s drugima na nivou na kom se osećaju najpovezanijim.

Devica i Ribe

Devica ceni iskrenost i autentičnost koja dolazi s realizmom. Ceo svoj život bazira na činjenicama i istini, zbog čega joj je važno da nastavi da traži dok ne pronađe ono što je stvarno. Takođe se ponosi time što je razborita i inteligentna.

Za razliku od sestre Device, Ribe često imaju glavu u oblacima, sanjajući stvari koje su daleko od stvarnosti. Mada su više vanzemaljska bića, njihova sposobnost da vide stvari na potpuno drugačiji način od Device zapravo ih čini savršenim partnerima. Devica i Ribe su u stanju da preispituju jedno drugo, a da pritom ostanu otvorenog uma, što njihov odnos čini potpuno jedinstvenim.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here