pixabay.com

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov poručio je danas da će u Ukrajini svaki zapadni objekat za proizvodnju oružja, koje se koristi protiv Rusije, biti meta ruske vojske.

Peskov je kazao da Kremlj negativno gleda na odluku britanskog proizvođača oružja “BAE Systems” da otvori bazu u Ukrajini, prenosi Rojters.

“Naravno, svaki objekat za proizvodnju oružja, posebno onog koje se koristi protiv nas, postaje objekat od posebnog interesa za našu vojsku”, rekao je Peskov u razgovoru sa novinarima.

BAE Systems, najveća britanska odbrambena kompanija, saopštila je u četvrtak da je uspostavila bazu u Ukrajini i potpisala sporazume sa vladom u Kijevu o povećanju isporuka oružja i vojne opreme.

4 COMMENTS

  1. Znaci Rusi smatraju da mogu odredjivati susednoj nezavisnoj drzavi koju su napali bez razloga i koju zele anektirati sta ona sme da proizvodi i sa kim sme da trguje,zeli da im bude tutor, jedino zaboravljaju da ovo vreme nije 1945. kad su okupirali,Poljsku,Cehoslavacku,Madjarsku,Rumuniju,Bugatsku itd…ovo su druga vremena,Staljina nema ali ima novi koji se zove Putin i koji nije poreklom Rus kao sto nije bio ni Staljin,treba pogledati njihove oci i sve ce Vam biti jasno. Putin iz svog detinstva vuce razne komplekse koji se sada ispoljavanu.

  2. Svako ima pravo na svoje misljenje..nije Rusija bez veze bacala Ukrajinu i Zelenski nije Ukrajinac i ovo nije rat između Rusije i Ukrajine već celog zapada va celu sa prokletim Englezima i Amerikancima koji su izazvali i napali 19 Država I imaju najviše kolonija u Svetu a koju koloniju ima Rusija ? I ovo je rat ako neko ne vidi između duboke Države ili globalizma ili satanista kako god hoćete to su isti ljudi koji sve ovo izazivaju ne bi li osvojili ceo svet ..

    • Bravo na komentaru! Na žalost još uvek većina ne vidi dalje od nosa! Kada budu progledali, bojim se da će biti kasno!!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here