Pixabay.com

Mora se priznati da ne ispuštamo telefone iz ruke.

Pozivi, poruke, snimci, nije važno, stalno ga koristimo i sve više nam slobodnog vremena odlazi na njega. Neki redovno koriste emotikone, a neko ih izbegava, a ponekad baš mogu da opišu situaciju bolje od reči.

U nastavku se nalaze emotikoni koji opisuju svaki horoskopski znak.

Ovan: Vatra

Duhovit i avanturistički Ovan, ne postoji neki strasniji. Ovan će zapaliti romantičnu sveću i dati 110 odsto da ispuni zacrtani zadatak. Zbog toga je prikladno da je emotikon za Ovna – vatra.

To je savršen simbol za njihovu goruću strast, vatreni duh i energičnu ličnost, piše “Love to know”.

Bik: Drvo

Tvrdoglavi Bik je više od običnog bika i drvo je njegov vrhunac. Znak njihove utemeljene i stabilne prirode, Bik je pouzdan, podnosi svaku oluju i ima lojalnost koja seže dublje od korena drveta.

Naravno, dijamantski emodži je skoro isto tako savršen – Bik ima oko za lepe stvari, bilo da se radi o prirodi ili udobnim ćebadima.

Blizanci: Blizanci

Za blizanca mogu biti samo emotikoni blizanaca, šta drugo može predstavljati njihovu dvostruku prirodu?

Sa prilagodljivom ličnošću, od brbljivca do pažljivog slušaoca, spremni su da nauče nove stvari koliko i da podele ono što su otkrili.

Rak: Talas vode

Kao kardinalni vodeni znak, za Raka je pravi izbor da bude emotikon talasa vode. Rakovi su neraspoloženi kao more, ali sa dubinom koja uranja daleko ispod površine.

Šta bolje predstavlja Raka i ljubav prema domu, porodici i prijateljima od mesta koje je dom za toliko životinja?

Lav: Sunce

Sjajno sunce oslikava Lavovu harizmatičnu ličnost, topla srca i ljubaznu prirodu. Ponekad egocentrično, sunce je jezgro našeg sistema. Međutim, nema potrebe da uzimate zaštitini faktor. Njihov osećaj ponosa nije samo za sebe, već i za one oko njih.

Devica: Lupa

Ovo je najpronicljiviji znak, orijentisan na detalje pa bez sumnje je najbolje predstaviti ga lupom. Uvek bacaju oko na male stvari, i imaju oštro oko za detalje i poseduju veštinu da ništa ne propuste.

Vaga: Vaga

Za slatku, harmoničnu Vagu najbolji emotikon je vaga. Oni žele da svi i sve u životu ima ravnotežu i žele da svi budu srećni. Sve dok pravda prevladava, Vaga može biti mirna.

Škorpija: Kristalna kugla

Intenzivna i misteriozna priroda Škorpije lako se pogrešno tumači. A za mnoge, Škorpije mogu biti teške za čitanje kao kristalna kugla. Duša Škorpije je prepuna ljubavi prema mističnom i težnji za traženjem nepoznatog, baš kao i oni koji odgovore traže u kristalnoj kugli.

Strelac: Mapa sveta

Nije velika misterija da je emotikon mapa sveta najbolji izbor za Strelca koji je orijentisan ka cilju, koji ima neugasivu potragu za znanjem koje mogu pronaći samo istražujući svet sa obe noge.

Jarac: Planina

Vođen od projekta do projekta, Jarac je uvek spreman da se popne na sledeću planinu. Neko ovako praktičan, strpljiv i posvećen ne bi mogao biti nikakav drugi emotikon do planine. Potrebna je nemilosrdna i tvrdoglava duša da se uhvati ukoštac sa planinom.

Vodolija: Vetar

Najpoznatiji od svih vazdušnih znakova, Vodolija je slobodoumna kao povetarac koji mrsi lišće na drvetu tokom vetrovitih dana. Uvek apstraktni mislilac, vetar se ne može uhvatiti, baš kao Vodolija. Nepredvidivi, ali prijateljski raspoloženi, emotikon vetra savršeno odgovara ovom znaku.

Ribe: Riba

Ribe uvek sanjaju i traže vezu izvan onoga što drugi vide. Emotikon ribe je znak vode, a Ribe su srećne što su deo grupe, ali su jednako srećne što plivaju same. To je ključni deo njihove dualnosti i lakoće u navigaciji između prostora, ljudi i emocija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here