Live production
Dejan Petrović

Jedinstveni spektakl “Trubom kroz Srbiju” na kome će “Dejan Petrović Big Bend” i specijalni gosti 19.11. u Centru “Sava” povesti publiku na neponovljivo putovanje po našoj zemlji već se približio a slavni umetnik i njegovi saradnici potpuno su spremni pa su tako već četiri dana pred koncert završili sa probama. 

Kako će samo delić programa izgledati moglo se videti kada je vlasnik titule Prva truba Sveta podelio snimak na svojim društvenim mrežama na kome se vidi kako izvode kolo  “Bugarka” uz igračku podršku Nacionalnog ansambla “Kolo”.
Osim njih na sceni će im se pridružiti i Merima Njegomir, Snežana Đurišić, Radiša Urošević, Čeda Marković, Goran Sultanović, kao i orkestar Dejanovog oca Miće Petrovića koji će se prvi put okupiti i zasvirati nakon smrti ovog legendarnog trubača.
Sam Dejan najavio je ovo kao jedinstveni događaj na kome će izvoditi narodnu muziku iz svik krajeva Srbije a koncert je posvetio svome ocu i tradiciji te je interesovanje očekivano veliko i vrlo malo karata je ostalo u prodaji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here