Foto: Maja Avdibegovic (Metalmania)/Facebook
Milic-Vukasinovic-sa-ćerkom-Majom

Ćerka muzičara Milića Vukašinovića pronađena je u beživotnom stanju u njegovom stanu, a on se s tom činjenicom i dalje ne miri

Izvukao se iz svih poroka, ali nažalost njegova ćerka nije uspela, nakon saznanja da je Maja preminula, Milić je za medije ispričao o svojoj borbi sa opijatima.

Ćerka muzičara Milića Vukašinovića pronađena je u beživotnom stanju u njegovom stanu, a on se s tom činjenicom i dalje ne miri.

Nakon što je u julu 2018. godine izgubio ćerku Maju, muzičar Milić Vukašinović otkrio je da je izgubio i bratanca i tada je na tviteru napisao:

Čuveni roker je u jednom trenutku zaista bio na rubu egzistencije kada je kako sam kaže propio milion i po evra u svom bludnom životu, a onda je sa svojom suprugom Suzanom rešio da pokrene biznis, odnosno prodaju kućne hemije:

“To je više Suzana radila sa robom po prodavnici, kućna hemija i takve stvari. Dizala je promete gazdama i nisu je cenili kako treba. Onda je meni i Suzani pukao film i rekli smo da ćemo ubuduće držati svoju radnju”, rekao je na otvaranju radnje Milić.

Milić Vukašinović
Milić Vukašinović, Foto: printscreen

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here