www.mtel.global
Vreme je za celodnevnu zabavu uz omiljeni TV sadržaj

Tvoj svet informacija, edukacije, zabave, sporta, besplatnih serija i filmova ima jedno ime – MTEL TV

Kvalitetan sadržaj MTEL TV usluge, kao i profesionalan odnos prema saradnicima i korisnicima, razlozi su što sve veći broj TV kanala sa Balkana, ali i producentske kuće, ekskluzivna prava na emitovanje poveravaju isključivo MTEL-u.

Najpoznatija novinska agencija sa Balkana – Tanjug, započela je emitovanje TV programa koji možete gledati samo na MTEL TV-u. Tanjug TV pruža gledaocima više od vesti!

Savremeni informativni kanal pored kratkih vesti i centralnih informativnih emisija obuhvata i sve analize najvažnijih događaja, ekskluzivne intervjue i dokumentarni program, dok veliku pažnju privlače i vesti na engleskom jeziku, zatim, dešavanja u šoubiznisu ali i ekonomiji.

Tačne i proverene informacije, prenosi uživo svih najvažnijih događaja iz zemlje i inostranstva omogućavaju gledaocima Tanjug TV-a sadržaj koji ih informiše, edukuje i zabavlja.

U okviru MTEL TV ponude je više od 270 TV kanala sa Balkana, među kojima je više od 70 ekskluzivnih, poput: RTS-a, Arena Sport-a, BN-a, OBN-a, Hayat-a, Federalne TV, RTRS-a, ATV-a, Superstar TV-a, Toxic TV-a.

Naša preporuka za ovaj vikend je nova serija “Beležnica profesora Miškovića”! Iskoristite slobodno vreme u otkrivanju detalja iz ovog detektivskog trilera. Serija je zasnovana na istinitim događajima, a reč je o slučajevima misterioznih iskustava ljudi koja su neobjašnjiva za većinu. Uloge tumače Anica Dobra, Tijana Čurović, Svetozar Cvetković, Nebojša Kundačina, Irfan Mensur, Frano Lasić, Ivan Zarić, kao i mnogi drugi poznati glumci sa naših prostora. Nesvakidašnju seriju od 12 epizoda, rađenu u produkciji Telekoma Srbija, RTS-a i Košutnjak filma, možete gledati subotom i nedeljom od 21 čas na Superstar TV kanalu.

MTEL vam nudi neverovatne akcije na TV pretplatu. Vaše je samo da izaberete jednu od akcija “Plati 2, gledaj 4 meseca” ili “Plati 6 gledaj 12 meseci”, pa ćete pored značajne uštede i gledanja celokupnog sadržaja iz Video kluba (filmovi i serije iz Video kluba dostupni su u Double i Max paketima) dobiti box za samo 1 evro!

Preuzmite MTEL TV aplikaciju na vaš telefon, tablet ili Smart TV i gledajte programe 15 dana besplatno, ili odmah ugrabite akciju koja vam omogućava da duplo uštedite!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here