Ćiska Pareljo, supruga Rafaela Nadala, bila je najveća podrška Španca u velikom finalu Rolan Garosa, i pored toga, što je od ranije poznato da se ona retko pojavljuje jer ne želi da ga ometa u bitnim momentima na terenu. 

Lepa Ćiska bodrila je Rafu iz lože na mečevima u Parizu i najveći je oslonac u životu i karijeri Španca. Ćiska ima 32 godine i diplomirani je ekonomista po struci.

Ona, poput Jelene Đoković, uspešno vodi humanitarnu Fondaciju Rafael Nadal, koju je španski as pokrenuo pre 10 godina.

Rafa i Ćiska su već 15 godina u stabilnoj emotivnoj vezi, a poznaju se i duže jer potiču iz istog mesta. Svoju 14-godišnju vezu krunisali su brakom prošle godine u zamku “La Fortalesa” na Majorci.

Njegova supruga Ćiska u potpunosti se razlikuje od većine supruga slavnih sportista. Ona je prilično povučena osoba, ne voli javno da se eksponira i nema nijednu društvenu mrežu.

– Ne želim da budem deo tog sveta, a mislim da ni Rafa ne bi voleo da bude sa takvom ženom – rekla je jednom prilikom gospođa Nadal.

Ćisku retko kada možemo videti čak i na Rafinim mečevima. Ona je odlučila da ga ne prati na turnirima i ne ide često na njegove mečeve kako bi bio maksimalno fokusiran na tenis.

– Potreban mu je njegov prostor kada se takmiči, a sama ideja da se ja motam tuda i čekam ga po ceo dan već me zamara. To bi me ugušilo. A i on bi se brinuo za mene. Ne. Ako bih ga svuda pratila, mislim da postoji rizik da bismo prestali da se slažemo – rekla je Ćiska u jednom intervjuu pre devet godina.

Ćiska je svoje pravilo prekršila u Parizu, ali to nije poremetilo Nadala. Bio je fokusiran u finalu i sjajnom igrom stigao je do 13 trofeja na “Kupu musketara”.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime