Privatna arhiva
Aleksandar Vučić

Srpska napredna stranka (SNS) obeležava 13. godišnjicu od osnivanja večeras u Štark areni, koju, kao simbol rada, velikih infrastrukturnih projekata i investicija, svega što je u Srbiji urađeno od kada je SNS glavni stub vlade Srbije, krasi bager „Bagi Radiša“.

U Areni se okupilo više hiljada članova i simpatizera stranke, od Subotice do Štrpca, a brojni građani ostali su ispred hale, pa svečanost prate preko postavljenih video bimova.

Predsednika Aleksandra Vučića su okupljeni, po ulasku u Arenu, pozdravili dugotrajnim aplauzom i povicima „Aco, Srbine“, dok je na tribini razvijen veliki transparent sa Vučićevim likom, zastavom i grbom Srbije, prenosi Tanjug.

Arenu krase i veliki transparenti „Kosovo i Metohija uz našeg predsednika Aleksandra Vučića“ , Skoplje, Lebane, „Vojvodina je Srbija“, „Vojvodina je uz Vučića“…

Skupu prisustvuju članovi SNS, ali i gosti iz drugih stranaka, lider SPS Ivica Dačić i funkcioner socijalista Dušan Bajatović, predsednik Saveza vojvođanskih Mađara Ištvan Pastor, a tu su i predstavnici Srpske liste sa KiM, Goran Rakić i Igor Simić.

Svečanost je počela izvođenjem himne „Bože pravde“, a zatim je kroz kratak film usledilo podsećanje na sve izazove sa kojima se Srbija suočila tokom epidemije virusa korona, kao i ulaganja u zdravstvo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here