MTEL
Flagship poslovnica MTEL-a u Beču

MTEL Austria otvorila je vrata svoje nove Flagship poslovnice u poznatoj bečkoj trgovačkoj ulici, na adresi Mariahilfer Strasse 91.

Najmodernija MTEL poslovnica pruža korisnicima mogućnost da lično iskuse i isprobaju sve telefone i MTEL-ove usluge pre nego što obave kupovinu.

Smeštena na najvećem šoping bulevaru Beča, poslovnica se ističe ne samo impresivnom ponudom, već i savremenim ambijentom i enterijerom, kao i profesionalnim prodajnim osobljem.

Svečano otvaranje: direktori Bojan Obradović i Stefan Božić

– Naša nova Flagship prodavnica je pokazatelj, ali i rezultat našeg intenzivnog rada prethodnih godina. Cilj nam je da budemo što dostupniji našim korisnicima, kako digitalno, tako i širenjem naših poslovnica. Takođe, iskoristio bih ovu priliku da kažem da smo pre desetak dana otvorili  poslovnicu u Nemačkoj, u Minhengladbahu, pod brendom MTEL Germany, a taj trend širenja i otvaranja novih poslovnica nastaviće se i u narednoj godini kako u Austriji, tako i u Nemačkoj i Švajcarskoj – rekao je generalni direktor MTEL DACH Bojan Obradović.

Vaučer kao poklon povodom otvaranja

Povodom otvaranja nove poslovnice MTEL Austria nudi uzbudbljive akcije, ali i prazničnu ponudu.

– Kao MTEL Austria smo izuzetno ponosni na otvaranje nove Flagship poslovnice u srcu grada. Uz to, svečano otvaranje se poklapa sa bozićnim i novogodišnjim periodom, te smo korisnicima pripremili ne samo posebnu ponudu već i dodatni poklon u vidu vaučera u iznosu od 25 evra prilikom sklapanja ugovora. Takođe imamo posebne pogodnosti za sve naše dugogodišnje korisnike kao znak velike zahvalnosti – istakao je generalni direktor MTEL Austria Stefan Božić.

Prvih 1.000 novih korisnika koji zaključe ugovor do 23. decembra biće nagrađeni ekskluzivnim vaučerom od 25 evra za željenu kupovinu.

Taj vaučer je savršen dodatak za božićnu kupovinu koji čini praznike još lepšim.

Enterijer nove Flagship poslovnice u Beču

Praznične akcije

Praznični period postaje još blistaviji kod MTEL Austria. Radujte se ekskluzivnim božićnim ponudama koje vam pružaju nezaboravne uštede i vrhunske usluge. Odmah sada, korisnici MTEL Austria mogu uživati u senzacionalnom popustu od 41 odsto na sve mobilne tarife i na potpuno novi STARNET Internet & TV paket – izuzetna prilika da iskusite visokokvalitetne usluge po nepobedivim cenama.

Ova praznična akcija obuhvata ne samo Flagship poslovnicu, već sve MTEL prodavnice širom Austrije.

Zaronite u čarobnu atmosferu i inspirišite se atraktivnim ponudama u našim poslovnicama.

Ekskluzivne božićne ponude

Srdačno vas pozivamo da zajedno sa nama uživate u prazničnom raspoloženju i da iskoristite naše božićne ponude.

MTEL– Tvoj svet

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here