ATAImages
Severina

Pevačica Severina Vučković, na svom Instagram profilu je u petak, 17. maja, objavila reči koje joj je, sudeći prema fotografiji koju je podelila, uputio sveštenik Tomislav Lukač, koji je veoma aktivan na TikToku.

Međutim, Tomislav se u večernjim satima, isti dan, oglasio na društvenim mrežama te objasnio šta se zapravo dogodilo.

– Dragi moji pratioci, zaista mi nije cilj da se spuštam na neki nivo i debatujem i verujem da ova stvar neće izaći u medije, ali mi je zaista na srcu zbog vas da saznate istinu o tome šta je Severina uradila sa mojim video snimkom. Moj video je podelilo 197 ljudi. Među njima, jedan muškarac je postavio video na svoju priču i na svojoj priči napisao pogrdne reči prema Severini. A šta je uradila kraljica? Ona je uzela tu njegovu priču, isekla mu ime i prezime da se ne vidi i objavila je kao da je moja priča i kao da sam je usput uvredio – naveo je on i dodao:

– Zaista mi je tužno kako neko ko je toliko poznat i ima 1,4 miliona pratilaca može da se spusti na takav nivo da upotrebi laž za debatu o običnom svešteniku. Ali opet, razumem. Jer kada ne posedujete istinu, već laž, onda ta laž mora biti dovoljno glasna i nametnuta da naivni ljudi poveruju da je to istina. I podsećam te, draga Severina, koja je potvrđena u parohiji u kojoj sada radim, da nosiš isti krst na koncertima zbog kojih mi se rugaš u svojoj priči. I zaista ne očekujem da se javno izvinite. Iako bi to bilo ne samo hrišćansko, već i ljudsko – rekao je sveštenik u snimku.

U opisu snimka piše “Odgovor Severini! Severina, volim te i javi se za kafu”.

Podsetimo, Severina je svešteniku Tomislavu uputila ove reči:

– Dragi, status ti zvuči kao da ti je motor jahte prerezao glavu, pa su ti je sašili nazad u najboljoj klinici za vraćanje glave na telo kad ti je prereže brodski motor, a ja sam samo imala dobar intiman odnos, što i tebi želim. Možeš i sa osobom suprotnog pola. Kako znaš da nije dobro, ako nisi isprobao? Krst ti je top – bio je deo koji je pevačica istakla, na navodne prozivke zbog njenih stavova o abortusu i pokretanju peticije za zabranu u Hrvatskoj.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here