Beograd na vodi
Beograd na vodi najatraktivnija je destinacija za život i ulaganje

Atraktivna lokacija uz jedinstveni pogled, najviši kvalitet gradnje i odlična povezanost sa ostalim delovima grada samo su neki od elemenata koji izdvajaju Beograd na vodi na srpskom tržištu nekretnina. Kvart na obali Save promenio je izgled Beograda, oplemenivši ga savremenom arhitekturom, izuzetnim javnim prostorima, bujnim zelenilom i ekskluzivnim sadržajima.

Podaci iz katastra pokazuju da se više od polovine svih kupaca novogradnje u Beogradu opredeli baš za stan u Beogradu na vodi. Takođe, kako tvrde agenti za nekretnine, stambene jedinice u ovom kvartu najbrže se izdaju. Sve ovo govori da Beograd na vodi nije samo najpoželjnija destinacija za stanovanje, već i izvanredna investicija. Ulaganje u stan u najmodernijem prestoničkom kvartu, na obali Save, dugoročna je i sigurna investicija, bez obzira da li ga kupujete da biste u njemu živeli ili da biste ga izdavali. Potencijalnim stanarima na ruku ide i mogućnost da, zahvaljujući stambenim kreditima posebno osmišljenim za Beograd na vodi, pozajmicu banke zatraže u ranoj fazi izgradnje zgrade, a mesečna rata iznosi već od 499 evra. Još jedna opcija je beskamatni kredit na sedam rata, koje prate faze izgradnje.

Stanovi u srcu srpske prestonice

Stan koji radi za vlasnika

Četvrt u srcu srpske prestonice, na obali reke, osmišljena po svetskim standardima, već je postala dom za 1.500 porodica useljenih u sedam zgrada, koliko ih je do sada završeno. Čime Beograd na vodi privlači kako lokalne, tako i kupce van granica naše zemlje?

Pored vrhunskog kvaliteta gradnje u svim fazama i upotrebe najsavremenijih materijala, stanove odlikuju izuzetna funkcionalnost i komfor, obilje svetlosti, impresivni pogledi, prostrani, elegantni lobiji sa recepcijom i obezbeđenjem u prizemlju svake zgrade, podzemna garaža, kao i uređena unutrašnja dvorišta za stanare. Ali, tu pogodnosti života u Beogradu na vodi tek počinju. Za koju god zgradu da se opredelite, prodavnice, kafići i restorani nalaziće se u samom objektu, a vrtići, škole, prostrani Savski park sa brojnim mogućnostima za rekreaciju i odmor, kao i atraktivna Sava Promenada, na najviše nekoliko minuta šetnje od praga vašeg doma.

– Ne nudimo samo nekretninu, već i sveobuhvatni životni stil potpuno prilagođen savremenom kupcu. Takav kupac ceni svoje vreme, želi da bude nadomak svih dešavanja, a da istovremeno živi u mirnom, inspirativnom okruženju u kojem je pažnja posvećena svakom detalju. Uz sve to, radi se o pametnoj investiciji, koja “radi” za vlasnike dok u njoj stanuju, s obzirom da vrednost kvadrata raste paralelno sa izgradnjom projekta, – objašnjava Bojan Bulatović, direktor prodaje Beograda na vodi.

BW Perla – biser na tržištu nekretnina

Biser stambene ponude

Najnoviju priliku da sebi obezbedite mesto u najprestižnijem beogradskom kvartu pruža vam pravi biser na tržištu nekretnina – stambena zgrada BW Perla. Imati stan u ovoj zgradi znači živeti na samoj obali reke, sa direktnim izlazom na Sava Promenadu i u centru svih gradskih dešavanja. Smeštena nadomak novog simbola prestonice, Kule Beograd, donosi uživanje u beogradskim sutonima sa pogledom na reku ili buđenje uz jutarnje sunce koje se pomalja iz panorame starog dela grada. Na svega nekoliko minuta šetnje nalazi se Galerija, omiljena regionalna šoping destinacija i mesto nenadmašnih gastronomskih užitaka i nepresušne zabave.

Blizina Sava Promenade i raskošnog Savskog parka stanarima obezbeđuje idealne uslove za zdrav i aktivan život, džoging, vožnju bicikla ili rolera, što je u užurbanom tempu svakodnevice prava dragocenost. Prepoznatljivi šarm Beograda ovde je kombinovan sa standardima stanovanja kakvi postoje u velikim svetskim metropolama, pa se vodilo računa o svakom detalju koji će stanarima olakšati svakodnevicu. U podzemnoj garaži postoji poseban deo za bicikle, a u prizemlju možete da ostavite dečija kolica. Šapice svog ljubimca po povratku iz šetnje očistite na ulasku u zgradu, gde se nalazi pet station.

Spustite sidro na ovoj prestižnoj lokaciji i uživajte na najuređenijem gradskom šetalištu kad god poželite. Ukoliko pak poželite mir, povucite se u unutrašnje dvorište. Opustite se uz umirujuće zvuke vode iz fontane, koja će vas sakriti od žamora užurbanog gradskog života koji se odvija samo koji metar dalje. Za apsolutni zen, Wellness centar namenjen isključivo stanarima dizajniran je u obliku prepoznatljivih spa kamenčića. Ovde ih čeka relaksacija u bazenu uz sveže ceđeno voće iz juice bar-a, brojni spa sadržaji i treninzi u teretani kad god požele. Osoblje na recepciji i obezbeđenje su na raspolaganju za potpunu udobnost i sigurnost.

Savski park – mesto za predah i uživanje

Beograd – adresa St. Regis hotela i brendiranih stanova

Svoj oreol regionalnog lidera Beograd neprekidno dokazuje iz godine u godinu. Nakon 26 najekskluzivnijih destinacija u svetu, čuveni hotelski i rezidencijalni lanac Marriott International prepoznao je baš našu prestonicu i Beograd na vodi kao idealnu adresu za prve brendirane luksuzne stanove The Residences at The St. Regis u Evropi. Da biraju isključivo vrhunske lokacije govori podatak da u celoj Evropi postoji samo šest St. Regis hotela, a čak ni velike evropske metropole poput Pariza ili Berlina ne mogu da se pohvale ovim brendom. Otvaranje The St. Regis Belgrade and The Residences at The St. Regis Belgrade stoga je veliko priznanje našoj prestonici i Srbiji.

Beograd na vodi je prva kompanija koja je na srpsko tržište donela koncept brendiranih luksuznih stanova, a reč je o nekretnini koja podrazumeva sve prednosti hotelskog brenda čije ime nosi. Vlasnicima stanova na raspolaganju su usluge hotela poput concierge servisa, bazena, spa centra i sportskih sadržaja, kao i čuvenog St. Regis batlera.

Kula Beograd – novi simbol Beograda

Kula Beograd – novi simbol prestonice

Senzacionalni vatromet na obali Save povodom dočeka 2022. godine lansirao je Kulu Beograd kao prepoznatljiv simbol Beograda. Fasada ovog arhitektonskog remek-dela nedavno je završena postavljanjem “krune”, a po završetku izgradnje, osim stanara i gostiju hotela, u Kuli Beograd moći će da uživaju i svi građani i turisti. Za samo 25 sekundi stizaće se do restorana i vidikovca na 41. spratu, odakle se pruža nezaboravan pogled od 360 stepeni na celu prestonicu, reke i znamenitosti poput Beogradske tvrđave, Hrama Svetog Save ili Avalskog tornja. I to nije sve! Moderno dizajnirana Kula Plaza u podnožju zgrade biće novo mesto gradskih dešavanja i najznačajnijih kulturnih i umetničkih događaja. Trećina platoa biće u zelenilu, koje će tokom dana praviti savršeno mesto za odmor zaštićeno od sunca, a tokom noći će biti posebno osvetljeno, kreirajući specifičnu atmosferu.

Sava Promenada

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here