Pevač Zdravko Čolić oduševio je publiku na svom prvom u nizu koncertu u Beogradu, a u prisustvu velikog broja njegovih kolega sa javne scene i članova porodice, kao i publike iz celog regiona priredio je emotivni spektakl za pamćenje.

Među onima koji su prvi pritrčali bini je i jedna devojka, koja je Čoli u ruke pružila crvenu ružu. Legendarni pevač se nasmejao od srca zbog ovog gesta, uzeo je cvet i zapevao, dok je publika vrištala.

Zdravko Čolić dobio je i poklone od publike

Prisutni su iščekivali početak koncerta, a onda se Zdravko obratio:

– Dobro veče Beograde! Pozdravljam raju iz celog regiona. Pevaćemo stare i nove pesme, srce mi je puno – rekao je i uz salve aplauza nastavio da niže hitove.

Sjajna atmosfera se nastavila, a Čolin koncert nisu propustili Aco Pejović, Jelena Kostov i mnogi drugi.

Inače, Zdravko Čolić jedina je zvezda Balkana koja je uspela da napuni četiri Arene i da otvori petu. Interesovanje za koncerte Zdravka Čolića ne prestaje! Karte za četiri nastupa u najvećoj hali na Balkanu planule su neviđenom brzinom, a publika je i dalje u potrazi za svojim mestom na najvećem spektaklu godine. Želja fanova, najvećoj muzičkoj zvezdi, uvek je bila zapovest pa je rešio da otvori i peti koncert, koji će održati 27. decembra u Štark areni.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here