MTEL
MTEL TV – vaš prvi i pravi izbor za TV provajdera

MTEL TV vam omogućava da gledate preko 270 kanala sa Balkana bez obzira na to gde se trenutno nalazite. U MTEL TV ponudi su i hit serije poput Besa, Ubice mog oca 6, Državni službenik i mnoge druge.

Ukoliko želite da sebi i svojoj porodici obezbedite sve kanale iz Srbije i regiona a da ne platite puno, odaberite MTEL TV uslugu. Ističemo da je MTEL usluga legalna i da MTEL Global poseduje ugovore sa svim TV kućama za emitovanje TV sadržaja.

Uz MTEL TV možete da uživate u vašim omiljenim kanalima, emisijama i serijama. Samo neki od kanala koje možete da gledate su: RTS, Arena sport (emituju se domaće utakmice i lige), Prva, b92, Superstar, EuroNews Serbia, Happy TV, Pink, BN i mnogi drugi, a samo uz MTEL TV možete da pratite Blic TV, Kurir TV, RTRS i OBN. Spisak svih kanala možete da vidite na zvaničnom MTEL sajtu www.mtel.global.

MTEL vam nudi i Video klub sa hit serijama i kultnim filmovima. Neke od serija koje možete da pogledate su: Ubice mog oca 6, Pad, Šetnja sa lavom, Azbuka našeg života, Tajne vinove loze, Klan i druge. Spisak svih serija dostupnih u MTEL TV Video klubu možete da vidite na stranici sajta www.mtel.global. U ponudi je i preko 200 kultnih filmova jugoslovenske kinematografije.

U ponudi su tri paketa: Single, Double i Max. Uz Double i Max pakete dobijate pristup Video klubu i mogućnost gledanja TV sadržaja na više uređaja tako da u istom trenutku vaši članovi porodice mogu da gledaju različit sadržaj na telefonu, tabletu, televizoru. Ponudu paketa pogledajte na sajtu www.mtel.global. Ukoliko želite, uslugu možete prvo da testirate. Promo period od 30 dana aktivirate na MTEL sajtu.

MTEL Korisnička podrška vam je na raspolaganju 24/7, 365 dana u godini. Možete ih kontaktirati putem online chat-a na sajtu, email-a support@mtel.global ili na jedan od telefona koje možete naći na MTEL sajtu, u delu Kontakt. Agenti su na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Ako želite legalnu i kvalitetnu uslugu, sa sadržajem koji se stalno ažurira, MTEL TV je vaš pravi izbor.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here