youtube/Top Channel Albania
Edita Tahiri

Bivši glavni pregovarač Kosova u dijalogu sa Srbijom Edita Tahiri smatra da je retorika međunarodnih partnera Kosova u vezi sa dešavanjima u Banjskoj iritantna, a da najviše iznenađuju izjave koje dolaze iz SAD.

Tahiri je na Fejsbuku navela da Srbija nije kažnjena, a da je Evropskoj uniji potrebno vreme da uskladi svoju politiku.

– Iritantna retorika međunarodnih partnera o istrazi u slučaju Banjska se nastavlja, a Srbija još nije kažnjena. Odugovlačenje je besmisleno. SAD me iznenađuju, što se tiče EU, potrebni su meseci dok ne donese odluku u nedostatku jedinstva u spoljnoj politici – rekla je, između ostalog, Tahiri.

5 COMMENTS

  1. Tahiri budi srecna sto zivis na srpskoj zemlji i bolje da cutis ttito vam je dozvolio naseljavanje na kosovo to neznaci da netreba da postujes srbiju i prestanite da joj otimate deo zemlje iz pomoc amerikanaca. …

  2. Ali Tita više nema a svaka dozvola, počev od vozačke, podleže produžavanju. Znači išššš!!!

  3. Тахири,ако је неко овде иритантан,то сте ВИ !!! АЛБАНЦИ,ОТИМАТЕ СРПСКУ ТЕРИТОРИЈУ,која је вековима натопљена српском крвљу.Да ли вам је јасно шта то значи? Знаћете,знаћете,само полако!!!

  4. Necu da te oslovim kako treba zena da se oslovi jer to nisi i neces biti nikada. Kad prestanete da terorisrte Srbe koju podrzava Nemacka zbog II svestkog rata, nikada drzavnost dobiti necete. Jer Kosovo je Srbsko bilo i ostace to zapamti. Jer mi smo nesto u svetu, a vi ste jedna velika 0.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here