pixabay.com

Najnovije ankete pokazale su da je ključna kost kod žena glavna erogena zona koja dovodi do uzbuđenja.

Ako se fokusirate na ovo mesto, vašu partnerku ćete potpuno oduševiti, a ona će se opustiti i prepustiti tom osećaju. Međutim, ovo nije jedino erogeno mesto koje uzbuđuje žene.

Postoje tajanstvene zone za koje muškarci ne znaju da su erogene, a koje čine čuda u krevetu. Dovoljno je samo da ove zone uključite u predigru i videćete da ćete postati “kralj” seksa.

1. Jagodice na prstima

Jagodice na prstima su drugi najosjetljiviji deo tela (posle jezika) i zbog toga su one prave erogene zone. Njene prste možete maziti i dodirivati svojim prstima, ali savet je da to ipak uradite jezikom i zubima, jer će to biti senzualniji i uzbudljiviji način.

2. Kičma

Pošto se u njoj nalaze svi nervi, nije ni čudo što je ljudska kičma toliko osetljiva. Njenu kičmu možete lagano ljubiti i dodirivati usnama, a prijaće joj i lagano maženje vaših prstiju.

3. Uši

Ovo verovatno niste znali, ali ženske uši takođe spadaju u erogenu zonu. Morate se samo potruditi da njene uši mazite i dodirujete na erotičan i zanimljiv način. Grickajte ih i igrajte se i tako ćete stvar učiniti još zanimljivijom i uzbudljivijom.

4. Stopala

Na stopalima se nalaze svi nervni završeci i to je razlog zbog kojih su ona vrlo osetljiva. Ako vašoj lepšoj polovini priredite masažu pored mirišljavih sveća i romantične muzike, videćete da će se ona bukvalno baciti na vas.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here