Superstar TV
Hit serija na kanalu Superstar TV

Neverovatna gledanost prve sezone “Tajne vinove loze” dokaz je da su se mnogi saživeli sa glavnim junacima i ispratili njihove životne priče.

Međutim, nisu sve priče ispričane do kraja, vreme je da glavnim junacima zakuca prošlost na vrata, i otkrije sve ono što je prethodilo sadašnjim dešavanjima.

Nova sezona premijerno će početi sa emitovanjem krajem marta, a radnja će se nadovezati na finale reprize prve sezone. Drugi ciklus na Superstar TV-u počinje da se emituje odmah po završetku reprize prvog.

Nastavak serije obilovaće “flešbekovima”, te ćemo imati priliku da saznamo sve detalje o Verinoj porodici. Publika će imati priliku da sazna sve o njenoj prošlosti, kako je izgledala kao dete, a videće i njene roditelje. Kako će Vera praviti novo vino. U pomoć joj stiže i glumica Rada Đuričin koja je dobila ulogu hemičarke, koja će joj pomoći oko savršene formule.

Upoznaćemo i Tadiju – Vukovog, Ružinog i Zoranovog dedu kog će u seriji tumačiti glumac Miodrag Krstović. Iako smo u prethodnom ciklusu već videli kako su Vuk i Zoran izgledali kao tinejdžeri, priča će nas ovog puta odvesti još dalje u prošlost. Dva brata i sestru Tomović videćemo kao decu.

Verinu majku glumiće Dragana Mićalović, dok će lik oca dočarati Lazar Nikolić. Gledaoci će pratiti Vuka (Vojin Ćetković) i Veru (Sloboda Mićalović), njihov odnos, ljubav, probleme sa vinarijama, ali i druge lične drame porodice Tomović i porodice Smiljanić i još niz priča.

Pripremite se za nastavak serije “Tajne vinove loze” gledajući epizode iz prve sezone koje se emituju od ponedeljka do četvrtka u 21 čas samo na kanalu Superstar TV na MTEL TV-u. Nastavak sledi odmah po završetku prvog serijala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here