Tajson pretrnuo od straha, pa“nokautirao“ajkulu: Pogledajte boks-spektakl na dnu mora (VIDEO)

Vesti online
Printscreen: Facebook/Shark Week
Majk Tajson Ajkula

Ekipa Diskaverija održala je neobičan podvodni „boks duel“ u kojem je legendarni Majk Tajson „nokautirao“ morskog psa.

Naime, kako prenosi „Fightsite“, u produkciji „Discovery Channela“, posle tri podvodne runde slavio je Tajson i tako postao „Svetski prvak morskih pasa“.

Ekipa Diskaverija se potrudila da kroz marketing „upakuje“ priču oko meča Tajsona i ajkule, pa je tako prvobitno najavljen „Tyson vs. Jaws“ program, kao deo tradicionalnog „Shark Weeka“.

Oni su kroz tu promociju uspeli da navedu gledaoce da pomisle kako će dobiti priliku da vide boks duel Tajsona i morskog psa. Duel na tri runde je na kraju viđen, ali nije bio baš bokserski. Nauka je bila na prvom mestu.

Tajson je zapravo odradio duel na tri runde s više različitih morskih pasa, koji je izgledao ovako: U prvoj rundi Tajson je morao da roni zajedno sa njima, dok je u drugoj rundi pušten na dno otvorenog mora, gde je cilj bio da odgurnuti morskog psa, ako mu priđe previše blizu. Ono najteže, za šta je sam Tajson rekao da se nasrmt uplašio, bila je treća runda. U njoj je Tajson morao da uhvati morskog psa u zahvat i dovede ga u stanje imobilnosti.

Kamere su snimile Tajsona kako je u tome uspeo, a deo snimka objavljen je i na Facebooku „Shark Weeka“. Iz Diskaverija su ovu Tajsonovu pobedu proglasili nokautom, a on je dobio titulu „svetski prvak morskih pasa“. Na kraju su zahvalili gledaocima uz objašnenje kako je ovo sve odrađeno u svrhu nauke.

Tajson sada ponovo može da trenira za meč protiv Roj Džons, koji je odložen za 28. novembar.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime