EPA
Bivši britanski premijer Boris Džonson

Bivši premijer Velike Britanije Boris Džonson tražio je od američkog novinara Takera Karlsona milion dolara za intervju u kojem bi on razjasnio svoj stav prema konfliktu u Ukrajini.

– Boris Džonson me je nazvao “oružjem Kremlja” ili nešto tome slično. Ja sam poslao zahtev za intervju sa njim. Jedan njegov savetnik mi je odgovorio: “On će sa Vama razgovarati ali će to koštati milion dolara. On želi milion američkih dolara u zlatu ili bitkoinima”. To se dogodilo pre jedan ili dva dana – rekao je Karlson.

Pojasnio je da je Džonson samo pod takvim uslovima pristao da razgovara sa njim o Ukrajini i objasni svoj stav.

– On me napada ne objašavajući zašto ja nisam u pravu i zašto je on u pravu. I to čini čovek koji je na zahtev američke vlade, pre godinu i po dana sam sprečio mirovni sporazum u Ukrajini i za koga verujem da je kriv za smrt stotina hiljada ljudi. I on mi neće ništa od toga razjasniti u intervjuu dok mu ne platim milion dolara – naveo je Karlson.

Karlson je zaključio da je uzeo intervju od predsednika Rusije Vladimira Putina i da on ne štiti ruskog predsednika, kao i da mu Putin nije tražio milion dolara.

5 COMMENTS

  1. Dzonson odmah u Hag za zločin protiv čovečnosti (podstrekivanje Ukrajne na rat i smrt stotine hiljada ljudi), a Takeru Pulicerova nagrada !!!

  2. Takeru Pulicerova nagrada???? Ajde bre ‘oladi, nagradu datii coveku koji je otpusten zbog laganja. Njegov intervju sa Putinom je novinarska smejurija. I neko ce ovoij proverenoj novinarskoj prostitutki da veruje? Nazalost – ima i takvih.

    • A ima i onih koji veruju CNN-u koji je 90-tih izmišljao priče o hiljadama ubijenih, silovanih mučenih Albanaca na KiM pripisujući to Srbima, a vidimo sada se sudi zločincima iz UČK koji su ubijali i Albance i Srbe…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here