Tamara nova Mis Dijaspore!

0

Najlepša: Tamara Kordić izabrana je za novu Mis Dijaspore
 

Sva mesta u sali bila su popunjena i Srpski centar je ponovo oživeo. Već duže nije zabeležena ovakva poseta zemljaka.

Program su vodili Tanja Đorđević i Pavle Šukoski. A, veče su ulepšali pijanisti Dragana Jeremić i Mladen Petrović i pevači Lien i Jovan Bogojević. U programu je učestvovala i ruska grupa "Rusići". Umetnica za trbušni ples je izazvala divljenje prisutnih, koji su imali prilike da vide i tradicionalni ples Aborixina.

Specijalni gost večeri bila je operska diva Milijana Nikolić. Njen glas odzvanjao je salom dok je pevala "Karmen", uz klavirsku pratnju Mladena Petrovića.

Lepotice su defilovale pistom najpre same, a potom uz pratnju malih princeza. Sve devojke bile su lepe, ali je samo jedna mogla da ponese titulu najlepše. Žiri je imao težak zadatak, a odlučio sa za Tamaru Kordić.

 

Dragana Trajković, Tamara Kordić, Pavle Šukoski, Tanja Đorđević, Tina Gramatikova, pobednica Mis Princeza i Jelena Daničić
 

Za prvu pratilju izabrana je predstavnica Makedonije, Tina Gramatikova, a titula druge pratilje pripala je predstavnici Republike Srpske, Jeleni Daničić. Za najlepšu Mis Princezu izabrana je Ana-Mari Matić.

Na kraju je programa podignuta je zavesa i zemljaci su nastavili da se zabavljaju uz bend "Zemlja".

Ovih dana, uspeh ove večeri je glavna tema razgovora u zajednici u Pertu, a mnogima je žao što su propustili lepu zabavu.

 

Poteškoće organizatora

Prema rečima organizatora večeri Nebojše – Lakija i njegove supruge Dragane Trajković mnogi su imali negativno mišljenje o organizovanju ovakve manifestacije. Međutim pokazalo se da je većini u srpskoj zajednici nedostajala zabava ove vrste.
– Imali smo mnogo poteškoća oko pripremanja. Sami smo morali sve da organizujemo zbog nedostatka interesovanja ljudi. Nebojša je obezbedio monitore, pripremio je sav potreban video-materijal, reklame sponzora i učesnica, a ja sam sarađivala sa učesnicama i organizovala. Nije bilo lako ali se trud isplatio – zadovoljno kaže Dragana Trajković.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here