Tanja Radojević na čelu društva

0
Tanja Radojević

Prisutne je pozdravio vršilac dužnosti predsednika Mirko Bašić, koji se zahvalio članovima što su u tako velikom broju došli kako bi bilo izabrano novo rukovodstvo i društvo nastavilo normalno da funkcioniše.

Izveštaji o radu društva i blagajne jednoglasno su usvojeni, a najzanimljiviji deo su bile žučne diskusije po izveštaju.

Bilo je dosta kritike, samokritike, ali i pohvala kako na račun pojedinih članova, tako i na račun samog društva i njegovog dosadašnjeg rada. Razrešena je stara uprava i izbrana nova koja broji devet članova sa tačno određenim zaduženjima.

Za predsednicu je izabrana Tanja Radojević, koja je dobila najviše glasova.

– Prihvatila sam funkciju jer imam volje za rad i ideja kako ćemo dalje. Nadam se da ćemo novoizabrana uprava i ja znati da vodimo ovo društvo u pravom smeru, ali to ne znači da i ostali članovi ne treba da se uključe u rad. Ovo društvo dugo traje i verujem da ima budućnost. Ako se udružimo i budemo složni. onda je puno toga moguće uraditi – rekla je Tanja Radojević za "Vesti" kojima se zahvalila na redovnom praćenju svih aktivnosti ovog društva.

Članovi Uprave SKD Dibendorf

1. Tanja Radojević, predsednik
2. Slađana Setenčić, potpredsednik
3. Olga Stojanović, blagajnik
4. Branka Đorđević, referent za kulturu
5. Sonja Hemi, rad s decom
6. Dragan Setenčić, ekonom
7. Miroljub Maksimović, ekonom
8. Petar Ristanović, zadužen za bilten i internet
9. Brankica Bašić, zadužena za zumbu i jogu

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here