ATA Images
Tanja Savic

Drama u domu Tanje Savić ne prestaje, iako je pevačica nakon više od godinu dana razdvojenosti ponovo sa svojim sinovima Maksimom i Đorđem, koji su tokom prethodnog perioda boravili sa ocem u Australiji.

Naime, njen još uvek zakoniti suprug Dušan Jovančević obratio se nedavno medijima s optužbom da Tanja brani deci kontakt sa njim, te je izneo prepiske u kojima se sinovi navodno žale na majku i tvrde kako su, navodno, nesrećni kraj nje.

– Uživam sa svojom decom i to mi je jedino bitno. Dušan me ne zanima – počela je Tanja, koja ne krije ljutnju prema svom suprugu.

– On se oglašava u medijima, a nije javna ličnost, čak je i mene zvao. Ne želim da dajem na značaju jednom takvom čoveku. Dokazala sam ko sam i šta sam, i to mi je važno, a on me ne zanima – rekla je ogorčena pevačica i istakla da ne želi da se javno prepire sa, uskoro bivšim, mužem.

– Što bi narod rekao, ovo su ciganska posla, a ja ne želim da budem deo toga. Ne želim da se ovo više nastavlja, muka mi je od svega. Ispadam u javnosti kao neka najgora tračara, a to ne želim. Samo želim da budem srećna sa svojom decom i sada uživam u njima – ispričala je Savićeva, koja ne krije da je deci zabranila kontakt s ocem.

– Ne želim da se bakćem sa Dušanom. Deca s njim nisu u kontaktu jer su tada mnogo bolji i mirniji. Čim se čuju s njim, postanu agresivni i počnu da bacaju stvari po kući. Za sada sam im uskratila svaki kontakt s njim jer je tako najbolje, a to mi je i dečiji psiholog savetovao – rekla je ona i dodala:

– Kakva bih ja majka bila, kada bih dozvolila da mi deca propadaju pred očima, a da ja ne reagujem na to i da ignorišem njihovu agresiju – pravdala se Tanja, pa objasnila zašto reči njenog muža nemaju težinu.

– Neka on nastavi da priča svoje, on je dokazao da je poremećen i da je narkoman – rekla je za kraj Tanja.

1 KOMENTAR

  1. Ne obracaj pažnju ni na koga.On svojim izjavama pokazuje da je Tracara.Ko pljuje Ženu Majku svoje Djece to je nula od Čovjeka.Pa valjda neće njegova Mama odgajati Djecu nego Majka koja ih je nosila u Stomaku.Eto njemu njegove Mame.Sto je čudno da ove nesretne Pjevačice su većinom iskorištene od muških parazita.Sve ih ucenjuju ili Ona jadna Jelena kako završi.Zato ne obazirući se a Djeci treba vremena da se naviknu na normalan život.Kada odrastu tu će biti društvo .Promjena sredine .A što se tiče blebetanje ne obaziri se.Psi laju a karavane prolaze.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime