ATA Images
Tanja Savic

Tanja Savić od aprila prošle godine nije videla svoje sinove Đorđa i Maksima, kada ih je njihov otac Dušan Jovančević, prema pevačicinim rečima, bez njenog znanja odveo u Australiju.

Mesecima unazad domaća javnost u stopu prati njenu borbu za sinove, a pevačica se sada ponovo oglasila i priznala koliko joj nedostaju naslednici, kao i koliko joj teško pada razdvojenost od njih i sve kroz šta prolazi poslednjih meseci.

– Moja dva anđela. Ovde sam ih ja fotografisala. Fotografija od pre dve godine. Gold Coast. Neka bolja vremena. Kao da sam osećala da će nas razdvojiti i činila sam sve da to sprečim. Često sam, vapeći za pravdom, ostajala bez odgovora. Toliko sam puta zvala policiju ali se niko nije javio. Ali svakom je svoja muka najteža. Ne proživljavaju svi ovo. Ima i gore. Ne znam šta je to. Možda nas to Bog iskušava… da budemo jači… Da konačno spoznamo sebe. Da zavirimo što dublje u svoje srce… I da ga pitamo šta je to što ono želi? Da li je mnogo stvari bilo na njegovu štetu? Da li su se mnogi ogrešili o njega? Neka ih… Neka im Bog sudi… On ne kažnjava, On samo postavi stvari na svoje mesto… Jer… ja ne znam šta si radio i govorio meni iza leđa… ali On zna. Oprostite na ovolikom pisanju, živ sam covek, imam prava na to. Al me uhvati neka tuga… – izjadala se Tanja svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Fotografiju pogledajte ovde!

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime