Tanja Savić se pomirila sa roditeljima

0

pevačica izgladila odnose sa porodicom: Tanja Savić
 

– Tanja je dobro dete i ona se jedva snalazi sa vama novinarima. Bila je ljuta i iznervirana i zato je pričala ono sve što je pričala. Došlo je do nesporazuma, ja njoj nikada ne bih oteo kuću, pa ona je moje dete, ja za njih radim i živim, kako mogu nešto da im uzmem. Ja volim kada oni imaju! Iskreno, kada sam pročitao u novinama šta je moja Tanja pričala i ja sam se naljutio i nismo se čuli ona i ja. Tvrdoglavi oboje, ali smo hvala bogu nedavno rešili problem, koji nam nije ni trebao, ali opet kažem, oboje tvrdoglavi, ona vuče na svoju stranu, a ja na svoju – kaže Staniša i nastavlja:

 

– Bila je pre nekoliko dana kod nas, iskreno, žena se redovnije čuje sa decom, ja radim, pa kad stignem. Ali smo se prvo, pre nego što je došla kod nas u Radinac, ona i ja čuli telefonom, a onda smo i seli da porazgovaramo. Ona je moje dete i nama se desio nesporazum koji smo rešili. Sada se redovno čujemo i sve je kao pre. Ja sam najsrećniji kada mi oni dođu, pa mi po dvorištu trče unuci, pa taj osećaj ne može ništa da zameni – ispričao je Staniša Savić, a kako bismo proverili njegove tvrdnje i čuli drugu stranu, pozvali smo i Tanju koja je bila kratka:

– Istina je, sve je u najboljem redu! – potvrdila je pevačica koja je ovih dana okupirana poslovnim obavezama.

 

Podsećanja radi, Savićeva nije govorila sa ocem i majkom jer su navodno potrošili 20.000 evra, koliko im je pre dve godine ostavila da završe objekat u kojem je trebalo da živi po povratku iz Australije.

 

– Teško je kada se razočarate u svoje najbliže jer od njih ne očekujete izdaju. Sigurana sam da ja njima tako nešto sigurno ne bih priredila. Po prirodi sam emotivna i uvek sam im bila izuzetno posvećena. Sada sam malo više okrenuta svojoj deci i mužu, ali to je normalno. Nemam više toliko vremena za roditelje. Moram ovo da zaboravim, okrenem novi list i krenem dalje – izjavila je pre mesec dana Tanja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here