ATAImages
Tanja Savić

Pevačica Tanja Savić oduvek je bila predana poslu, čak i kada se nije osećala dobro, nije želela da razočara svoju publiku, iako je nekada jedva stajala na nogama. Tanja je sada otkrila da joj je jednom prilikom bilo toliko loše, da je tokom nastupa morala da interveniše Hitna pomoć.

– To mi se desilo prošle godine. Baš sam bila bolesna, išla sa infuzije na infuziju. Jedan nastup u Budvi nisam mogla da odradim do kraja. Prekinula sam ga 15 minuta ranije, inače bih pala. Onda je i Hitna došla u hotel, pa infuzije i svašta nešto. Nije nama lako, ono što mi (pevači) radimo, ne može svako. Ispred kamera je sve super, bajno i sjajno, a šta je iza kamera samo mi znamo. To su sati i sati putovanja, nekada i dani, pa prilagođavanje na drugu klimu.

Tanja je, pored uspešne pevačice, posvećena majka. Kako ističe, trudi se da svaki slobodan trenutak provede sa sinovima, te je tokom radnih dana fokusirana samo na njih.

Na pitanje kako deca reaguju na njene pesme, Tanja kaže:

– Na novije pesme korektno, a kada čuju “Zlatnik”, kažu: “Mama, kakva ti je ovo starinska pesma?”, a ja im kažem da jeste starinska, ali da će se baš ona slušati i kada budu imali 30 godina. Oni mene doživljavaju kao mamu, a ne kao pevačicu.