Youtube/Grand Production
Tea Tairović

Pevačica Tea Tairović je danas jedna od popularnijih pevačica na našoj estradi, ali njeni počeci nisu bili ni malo glamurozni i laki.

Harizmatična pevačica je na put do slave krenula u takmičenju “Zvezde Granda”. Kad se pojavila u toj emisiji, mnogi su kritikovali njenu tehniku pevanja, što ju je motivisalo da radi na sebi i krene na časove pevanja.

– Ja sam došla potpuno nespremna na takmičenje, to je bilo onako sve na prečac. I onda sam shvatila da ne mogu tako nespremna da se pojavljujem, ako mislim da nešto napravim. I da ne mogu više da budem kampanjac, da sve radim u zadnji čas. Onda sam otišla kod Suzane Dinić i ona mi je rekla: ‘tvoja tehnika pevanja je užasna’. Morali smo sve od početka da učimo, pogotovo što sam ja pre toga, dosta i nastupala, i negde vas, da kažem, kafana vam iskvari tu tehniku pevanja. Ako vas nije neko uputio, od samog starta. Ona nije verovala koliko sam brzo napredovala, jer sam imala toliku želju da naučim. Naravno za sve je potreban talenat, ali tehnika pevanja je zanat. Kao i svaki drugi. Dakle, kako dišete, kao držite usta, kako postavite grlo i tako dalje – rekla je mlada pevačica.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here