EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN
Ten Hag i Tadić

Trener Ajaksa Erik ten Hag potpisaće tokom sledeće nedelje ugovor na četiri godine sa Mančester junajtedom, objavio je “Dejli mejl”.

Britanski list navodi da se očekuje da Holanđanin sa sobom u redove “crvenih đavola” dovede i pomoćnika Mičela van der Gaga, sa kojim zajedno radi u Ajaksu. Osim toga, 52-godišnji trener želi i jednog pomoćnika koji dobro poznaje engleski klub – Robin van Persi je odbio, pa Ten Hag razmatra da poziv uputi Rene Mulenštajnu ili Stivenu Meklarenu.

Međutim, najveća nepoznanica je da li će Kristijano Ronaldo ostati u klubu posle dolaska Ten Haga, a Portugalcu ugovor ističe u junu 2023. godine.

Portugalac je jedan od najboljih igrača ove sezone u dresu Mančester junajteda, a u klubu ima ljudi koji smatraju da Ronaldo mora da napusti “Old traford”. Oni tvrde da Ronaldo stvara ogroman pritisak u klubu, jer se brojni igrači u ekipi žale na njegovu dominantnu poziciju i karakter.

Portugalac je ove sezone na 35 nastupa za klub postigao 21 gol i upisao tri asistencije.

Britanski mediji špekulišu da bi Ten Hag u Mančester doveo i kapitena Ajaksa i reprezentacije Srbije Dušana Tadića. On bi u tom slučaju Srbinu poverio ulogu vođe u ekipi sa Old traforda.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here