Teo daje sve za Evroligu

0

 

 

 

Miloš Teodosić zadržaće se u Moskvi bar još tri godine, iako je već dva leta "viđen" kako odlazi iz CSKA. Reprezentativni srpski plejmejker potpisao je novi ugovor sa "armejcima" i tako otklonio dilemu oko pitanja da li će promeniti sredinu. Posle još jednog neuspešnog napada Moskovljana na trofej Evrolige, bilo je nagoveštavano da bi novi trener Dimitris Itudis i gazda kluba Andrej Vatutin mogli da radikalno promene ekipu. Na kraju je odlučeno da će bivši član Olimpijakosa i FMP Železnika kreirati igru CSKA bar još tri sezone.
– Zaista sam srećan, pošto vidim da je ljudima iz kluba i navijačima zanimljivo da gledaju kako igram. To je dokazano time da su mi ponudili novi ugovor. Sjajno je što ostajem još tri godine i obećavam da ću uraditi sve da ostvarimo naš najveći cilj i osvojimo Evroligu. Daću sve od sebe da uzvratim poverenje koje osećam u CSKA – rekao je srpski košarkaš.
Teodosić je u dresu najboljeg ruskog tima osvojio tri ruske lige, uz titule u regionalnom VTB takmičenju. Dres CSKA nosio je na 164 utakmice (139 puta bio je starter) i u proseku postizao 10,9 poena, 2,7 skokova, 4,7 asistencija, 0,8 ukradenih lopti i 0,1 blokadu za 26 minuta na terenu.

 

Micov u Realu?

Posle dve godine u dresu CSKA, Vladimir Micov (29, 201 cm) postao je slobodan igrač, a prema vestima iz Grčke, srpski internacionalac pregovara sa madridskim Realom! Specijalizovani košarkaški portal Eurohoops
objavio je da je Micov na dobrom putu da postane igrač kraljevskog kluba, pozivajući se na izvore upućene u pregovore. Iako još nema konkretne informacije, postoji velika mogućnost da nekadašnji član Beopetrola, Crvene zvezde, Budućnosti, Partizana, Laboral Kuče i još nekoliko klubova, sledeće sezone nosi dres vicešampiona Evrope i Španije.

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here