ATAImages
Teodora Džehverović

Pevačica Teodora Džehverović (24) pokreće novi biznis – muzički šou, koji bi trebalo da počne da se emituje od jeseni.

Naime, izvor blizak pevačici je otkrio kakvi su joj planovi za početak jeseni.

S obzirom da muzičkih nastupa ni ove godine najverovatnije neće biti ništa, pevačica je odlučila da smisli nov način zarade. Prvo je počela da naplaćuje rođendanske čestitke fanovima 500 evra, zatim zarađuje i od reklama putem Instagrama, a uzima dosta novca i po objavi.

No, sada je smislila novi biznis, koji će joj doneti dobru zaradu.

– Teodora je osmislila da pokrene svoj muzički šou, odnosno takmičenje, gde će od talentovanih mladih ljudi praviti zvezde. U tom poslu partnerka joj je Sandra Šaša, s kojom je detaljno smislila plan kako će koncept šoua izgledati – rekao je izvor blizak njoj.

Iako su detaljno razradile sve, još uvek razmišljaju gde će se emisija emitovati, odnosno čekaju ponudu. Volele bi da to bude na nekoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom, sagovornik kaže da je velika verovatnoća da će se emitovati na nekoj od muzičkih televizija koje su sve popularnije među mlađom publikom i tinejdžerima.

Taj šou bi trebalo da izgleda poput onih koji se emituju na “MTV-u” i gledaoci bi na taj način bolje upoznali i Teodoru i njenu prijateljicu, pa bi to bio i njihov rijaliti.

Još uvek traže sponzore za emisiju, a iako su s nekima u pregovorima, to još uvek nije dovoljno. Ipak, ne brinu preterano o tome jer imaju dovoljno vremena, s obzirom na to da bi snimanje počelo početkom septembra. Nakon što snime nekoliko epizoda, odmah bi krenule sa emitovanjem, tvrdi Kurir.

Podsetimo, o ovom projektu je Teodorina prijateljica nedavno pričala putem lajva na Instagramu, ali nije želela da otkriva detalje.

Inače, pevačica je u snimanje rođendanskih čestitki uključila i svog dečka, košarkaša Nina Čelebića, koji se s njom pojavljuje na snimcima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here