TERAPIJA KOJA OSTVARUJE SNOVE

0

 

Lekari su oduševljeni rezultatima Rankinog lečenja

 Ranka Vladić, travarka iz Bijeljine, godinama sa puno ljubavi i posvećenosti isceljuje bolesne svojom R terapijom.
Ne može sve da pomogne svima, ali može onima koji se trude da lečenje sprovedu pridržavajući se saveta i vraćajući se prirodi. Mnogo je slučajeva gde je, na primer, karcinom glave pankreasa, koji je odoleo hemioterapiji, iščezao pod dejstvom biljne terapije ili gde su dugogodišnje neplodnosti, muške i ženske, pobeđene blagodetima bilja ili hormonalni poremećaji, bilo lakši ili teži, na najnežniji i najprirodniji način dovedeni u balans ili…
Tumori dojke, jajnika i materice nisu nepobedivi, veliki broj njih je nestao iz tela osoba koje su bile očajne, ali su se vratile normalnom životu uz praćenje saveta i pridržavanje dogovora sa Rankom Vladić.
Njeni pacijenti nisu samo žene, već pomoć podjednako traže i muškarci, poput Tomislava Mladenovića iz V. M. Luga koga čak i lekari smatraju medicinskim fenomenom, jer je kod njega tumor na glavi pankreasa, koji je u većini slučajeva smrtonosan, dostizao veličinu do čak šest centimetara, a nakon Rankine terapije potpuno je iščezao. Od predstavnika jačeg pola, od Ranke su takođe pomoć potražili i Pribislav Janić iz Kakmuža sa karcinomom prostate, Dragiša Ćirić iz Sremčice sa kamenom u bubregu, Pantelija Jovanović iz Bijeljine sa gihtom, Galib Isanović iz Bihaća sa karcinomom mokraćne bešike i mnogi drugi.
Lekari Kliničkog centra Srbije, Kliničkog centra Vojvodine, Kliničkog centra u Nišu, Instituta u Sremskoj Kamenici, VMA… zapanjeni su rezultatima koje donosi Rankina biljna terapija.

KONTAKT
Svi zainteresovani mogu više da pročitaju o terapiji Ranke Vladić na sajtu
njnjnj.travarkaranka.com

Oni koji žele direktan kontakt mogu da pozovu na sledeće brojeve
00387 65 366 400
ili na
00387 55 417 555

U godini svog jubileja, Ranka Vladić slavi rođenje mnogo beba kojima je pomogla da dođu na svet

 

Baš u ovoj godini, kada slavi jubilarnih 15 godina rada, do Ranke Vladić, čuvene travarke iz Bijeljine, svakodnevno stižu samo lepe vesti – ne može ni da prebroji koliko je žena uz njenu terapiju zatrudnelo i koliko se zdravih beba rodilo. Svedočenja ovih žena dokazuju da je ostvarenje sna moguće.
– Mnogo žena uspelo je da ostane u drugom stanju u petoj deceniji, onda kad su sve probale i kad su se sve njihove nade gasile – ističe Ranka, kojoj je srce posebno zaigralo kada joj se, pre nekoliko dana, javila Snežana iz Bačke Palanke, koja je skoro dve decenije pokušavala da postane majka.
– U četrdesetoj godini u Pragu su joj, posle pet vantelesnih oplodnji i šestog pokušaja koji nije odgovorio na stimulaciju, predložili donaciju jajne ćelije. Levi jajovod joj bio je zapušen, levi jajnik atrofirao. Morate priznati da nije mala stvar, dve godine posle poslednjeg pokušaja vantelesne oplodnje i odustajanja lekara u Pragu, učiniti da ta žena čeka bebu i da je u sada u šestom mesecu trudnoće – ponosno naglašava naša sagovornica.
 

Zumreta: Nemam reči da opišem sreću

Svaki dan deli sa svojim pacijentima i muke i radosti. Uživala je kada se nedavno čula sa Zumretom Sijerčić iz Tuzle, koja je dokaz da se bajke mogu dogoditi baš onda kada mislite da je sve izgubljeno.
– Početkom oktobra, carskim rezom rodila sam Saru, zahvaljujući čudesnoj terapiji Ranke Vladić! Ne znam kojim rečima da opišem svoju sreću s obzirom na to da imam 43 godine i nekoliko ozbiljnih zdravstvenih problema, što sopstvenih, što supruga Miroslava, koji mi nisu dozvoljavali da zatrudnim – počinje svoju ispovest gospođa Sijerčić.
Pokušavala je Zumreta nekoliko godina da ostane u drugom stanju. Lečila se od hipotireoze, a već duže vreme i od neplodnosti. Nadu da će ikad postati majka ugasilo je saznanje da se posle uspešne vantelesne oplodnje u februaru 2013. trudnoća završila posle mesec i po dana. Loš pokazatelj, po rečima gospođe Vladić, bio je i mali broj folikula posle agresivne hormonske stimulacije. Uz to, njen suprug Miroslav imao je dijagnozu hdžpospermia (smanjena produkcija muških polnih ćelija, smanjen volumen ejakulata).
Loše prognoze o začeću prirodnim putem nisu pokolebale Zumretu i Miroslava da traže pomoć. Polovinom decembra 2013. počeli su da piju terapiju Ranke Vladić i njihova bajka mogla je da počne. Posle nepuna dva meseca trudnoća ih je sve iznenadila.
– Iznela sam je bez problema, i sad u rukama nosim svog anđela, moju Saru – kaže srećno Zumreta.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here