Terzić: Nadam se dobrom rezultatu i u Turskoj

0

 

"Nama ostaje cilj da iz utakmice u utakmicu igramo bolje, da dižemo nivo igre i naravno pobeđujemo. Bio bih zadovoljan da imamo isti bodovni saldo sada u Turskoj, kao i u Koreji", rekao je Terzić, a prenosi Odbojkaški savez Srbije.

 

Repezentacija Srbije je doputovala u ponedeljak u Ankaru, gde će se takmičiti drugog vikenda Gran prija sa reprezentacijama Turske, Nemačke i Dominikasnkse Republike.

"Mnogo je teško igrati protiv Turske na njihovom terenu. Zna se kako one igraju, kada igraju kao domaćini, zna se kakvu podršku imaju sa tribina i van tribina", ocenio je Terzić.

 

Reprezentativka Ana Bjelica se nada da će Srbija drugog vikenda Gran prija ostvariti maksimalan učinak – sve tri pobede.

"Prve nedelje smo ostvarile dobar rezultat, a igra je bila na visokom nivou. Nadam se da ćemo vremenom sve više podizati formu i da ćemo u Turskoj ostvariti sve tri pobede", rekla je Bjelica.

 

Srbija je prvog vikenda Gran prija u Južnoj Koreji zabeležila dve pobede i jedan poraz, pa tako sada u diviziji I ima sedam bodova i nalazi se na deobi drugog mesta sa reprezentacijama Turske i Rusije. Izabranice Zorana Terzića naredni meč igraće u petak u Ankari protiv Nemačke od 15 časova u okviru E grupe I divizije.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here