Generalni direktor FK Crvena zvezda žestoko je odgovorio na optužbe posle večitog derbija potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića, koji ga je, između ostalog, nazvao opasnim čovekom sa Interpolove poternice.

– Večiti rivalitet naša dva kluba je decenijama građen između ostalog i džentlmenskim ponašanjem oba rukovodstva naših klubova. Uvek je bilo i određenog peckanja među nama, ali uvek u granicama dobrog ukusa – naveo je Terzić u saopštenju.

Ali, kako kaže, nikada se ranije nije ulazilo na teren ličnih i porodičnih odnosa.

– Sve do pojave čuvenog profesora rimskog prava javno prokazanog kao osoba sklona nemoralu među muškim maloletnicima – naveo je Terzić.

Istakao je da nije slučajno da Crvena zvezda i četvrtu godinu zaredom osvaja šampionsku titulu.

– Realno nam je sve to mnogo olakšalo nesposobno rukovodstvo Partizana predvođeno čuvenim profesorom. I mnogo nam je lakše kada i za verbalnog protivnika imamo čoveka bez ljudskog i muškog kredibiliteta. Profesorove reči jednostavno nemaju težinu. Rezultati još manju – naveo je Terzić.

– I pored toga, kao zaljubljenik u srpski sport, ne mogu se radovati devastiranju Partizana koje iz namere ili neznanja čine profesor bluda i njegova kompanija – dodao je direktor Zvezde.

On je izrazio nadu da će “iskreni navijači Partizana prepoznati anomalije svog rukovodstva i okrenuti se radikalnim promenama zarad bolje budućnosti svog kluba.

– A mi iz Crvene zvezde nastavljamo da se radujemo novim titulama i utakmicama Lige Evrope – poručio je Terzić.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime