MN Press
Zvezdan Terzić

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, gostovao je u jutarnjem programu TV Prva gde se još jednom dotakao prelaznog roka koji crveno-bele očekuje na leto.

Terzić je poručio navijačima da očekuju bolju Zvezdu nego ikada, a zatim se “okrenuo” na priču oko dolaska Marka Arnautovića.

– Jesam razgovarao sa njegovim agentom, koji mu je rođeni brat i Arnautović jeste naša želja, ali u ovom momentu to nije realno. On ima bogat ugovor, možda za godinu ili dve kao izvanredan igrač, koji jeste naša velika želja – poručio je Terzić i dodao:

– Kolarov i ja smo bili na ručku, on je moj prijatelj i moje “dete”, ja sam mu trasirao put. Da li će doći ili ne, ne bih mogao sada da kažem. On je pametan i kvalitetan momak i za njega ima mesta u Crvenoj zvezdi. On je potencijal koji može biti kvalitetan kadar u Crvenoj zvezdi na nekoj rukovodećoj poziciji.

Potencijalni dolazak Aleksandra Prijovića je takođe nezaobilazna tema:

– Stav Zvezde je da ne govorimo o imenima, da ne bismo sebe dovodili u inferioran položaj. Ali da se spremamo za kvalifikacije za Ligu šampiona i da ćemo imati najjači tim u poslednjih 25 godina, to je sigurno.

Što se tiče razgovora na temu FSS, odlaska Slaviše Kokeze i borbe za predsedničku fotelju, Terzić je rekao:

– Ne razmišljam o povratku u fotelju predsednika FSS. Okupiran sam obavezama u Zvezdi, koncentrisan sam samo na ciljeve koje smo postavili pred nas. U nekom periodu u dalekoj budućnosti, vidim sebe u FSS jer mislim da mi ta pozicija pripada, ali trenutno mi mnogo više prija dinamika rada u Crvenoj zvezdi.

O priči da bi Dejan Stanković mogao da napusti klub, rekao je:

– Ostaje sigurno. Mnogi su bili skeptici, ali on je porastao kao trener, sazreo kao ličnost, mi smo veoma zadovoljni i rezultat toga je i novi ugovor do 2024. Ja sam svestan da će doći dan kada će Deki otići, kada će stići ponuda koja se ne odbija, ali on sada ostaje u Zvezdi. Kada dođe taj dan da on ode, Zvezda će imati dostojnu zamenu za njega.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here