MN Press

Zvezdan Terzić, prvi čovek FK Crvena zvezda, optužio je Dejana Savićevića da mu je indirektno zabranio ulazak u Crnu Goru.

Terzić je u petak dobio zabranu ulaska u Crnu Goru nakon što je već doputovao u tu zemlju, pa se nedugo zatim vratio u Beograd.

Terzić je nedugo nakon što je dobio zabranu izdao saopštenje u kojem je naveo sledeće:
„Kada su početkom juna, uoči odigravanja utakmice Crna Gora-Kosovo, dva igrača Crvene zvezde odbili da stanu mirno pred zastavom i himnom nepriznate države Kosovo, Dejan Savićević je javno optužio mene da sam ih na to nagovorio. Danas nije ni važno koliko u tome ima istine. Tada je do mene došla informacija da je Savićević tražio od najviših organa Republike Crne Gore da mi se zbog toga zabrani ulazak u Crnu Goru. Do danas sam mislio da je to šala, ali evo, uverio sam se da je istina. Danas na aerodromu u Tivtu pripadnici granične policije su mi ljubazno saopštili da mi je zabranjen ulazak u Crnu Goru. Zahvalio sam im se i prvim sledećim letom se vratio u Beograd. Nisam to očekivao od Crne Gore. Crne Gore uz koju smo odrastali, Crne Gore na koju smo bili ponosni. Ono juče od Šiptara je bilo očekivano, ali ovo danas od Crnogoraca je nešto na šta nemam razuman odgovor“, naveo je Terzić.

3 KOMENTARA

    • U pravu si! NIKO! A ti NIKO su i NISTA. Kao Siftari, Milogorci, Ustase, Balije itd itd. Znaci nikakvi narodi. Nebitni. Naravno i mis smo nebitni u svetu. Ali svi ti NIKO su tako nebitni, da se za njih i nezna u svetu. Samo treba da se vidi, sta mi srbi imamo a sta ti nebitni narodi i kobojagi narodi. Kako vidim, ma koliko je lose u srbiji, dolaze strane firme itd. Ko dolazi u crnu goru, na kosovo, u krvatsku??ß Relano, jel?

  1. Slazem se sa Terzicevim komentarom,obrazlozenjem i reakcijom na zabranu ulaska u CG,osim u jednom.
    Mozda je receno kolokvijalno,ali se nadam da kada kaze da to nije ocekivao od CG i Crnogoraca,misli zapravo na one koji su mu fakticki zabranili ulazak,a to je rezim odn.vladajuca struktura u CG,a ne „Crnogorci“. Neshvatljavo je da se ovakve zabrane, svojstvene samo malom broju zemalja sa totalistaristickim sistemima,desava u 21 veku u Evropi,i to u zemlji koja pretenduje da udje u EU?!! Kada se dogodila ona zabrana ulaska u C.Goru grupi intelektualaca iz Srbije,na celu sa knjizevnikom M.Beckovicem,koji je da ironija bude veca, rodjen u CG,mislio sam da je posredi neka zabuna. Ali sada shvatam da tu postoji neki sistem i da se to ludilo nastavlja. Cini se da rukovodstvu CG na celu sa M.Djukanovicem zapravo cilj da sto vise pogorsa odnose sa Srbijom i to ne samo na nivou drzava vec sto je puno opasnije,izmedju nasa dva bliska naroda(nesmem reci nesto vise od toga da me dezurni nacionalisti ne bi okarakterisali kako ne bih zelio) Ps.Nadam se ipak da je narod pametniji i mudriji od svojih vladara.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime