A. Čukić

Na Jadranskoj magistrali u mestu Kukuljina u opštini Tivat desila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su dva mladića iz Srbije poginula, prenose Vijesti.

Jutros oko dva sata, automobil “pežo 307” srpskih registracija krećući se magistralom iz pravca Budve, naišao je u Kukuljini na gradilište kružnog toka koji u tom mestu još od kraja prošle godine gradi Opština Tivat.

Portal Vijesti piše da se automobil nesumnjivo kretao velikom brzinom i da je udario u deo betonskih blokova koji služe za formiranje pešačkih ostrva na novoj raskrsnici. U silovitom udaru oba mladića koja su se nalazila u automobilu ispala su iz vozila i zadobila teške povrede.

Dvadesetogodišnji M. S. iz Vladičinog Hana podlegao je povredama na licu mesta, dok je drugi mladić – K. D. (25) iz Surdulice, sa teškim telesnim povredama transportovan u bolnicu u Kotoru. Preminuo je na putu do nje.

Iz tivatske policije jutros su saopštili da za sada nije poznato ko je od njih dvojice bio za upravljačem “pežoa”.

Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni tužilac iz Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru, uz prisustvo pripadnika Odeljenja bezbednosti Tivat.

Inače, jutros se dogodio i udes na magistralnom putu Danilovgrad – Nikšić, povređeno je nekoliko osoba, a policija je saopštila da ima i smrtno stradalih, pišu Vijesti. Sudarili su se autobus i putnički automobil. Autobus se nakon sudara prevrnuo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here