U nesreća koja se dogodila jutros u 3.45 na putu između Ruskog Krstura i Kule, poginule su 3 devojke kada je Reno megan sleteo sa puta i pri tom se prevrnuo.

Kako se nezvanično saznaje jedna od poginulih devojčica ima 15 godina.

U automobilu ih je bilo ukupno šestoro. Devojčica i jedan mladić su prebačeni u KBC Vojvodina i u kritičnom su stanju.

Vozač automobila koji je bio pod dejstvom alkohola (1.50 promila) jedini je koji nije povređen u nesreći.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati. Slučaj je preuzelo Više javno tužilaštvo u Somboru.

Vozilo marke “reno megan” izletelo je sa puta, a na licu mesta preminule su dve ženske osobe. Četiri osobe su prebačene u bolnicu, gde je još jedna osoba, takođe ženskog pola, podlegla povredama.

3 COMMENTS

  1. Ovom manijaku pod dejstvom Alkohola oduzeti mu Vozačku Dozvolu Doživotno i 10 Godina zatvora. I sve koji se zateknu pijani za volanom jer su ubice hladnim oružjem. Oduzmi mu doživotno Vozačku i pošaljite ga na psihijatrijsko posmatranje da polaže da li je svestan. I tako da nikada nedobije potvrdu da je pametan tako tri do četiri godine da se stalno psihološki testira i ako ne položi vratite ga u psihijatrisko odeljenje pa nek se misli da uzme čašu alkohola. Ovo je stvarno prešla dara meru. I mora Država i Ministri da preduzmu sve strašne mera na suzbijanju ludih vozača koji su blesavi i misle da su uhvatili boga za M..a i nemože im Niko ništa jer im je ujak šeirdžija. Tim manijacima samo oštre kazne i zabrana vožnje kao i psihološko posmatranje i ne samo to da bude prisutan manijak kod psihijatra već da ga sprovedete u duševnu kliniku.

  2. ja sam vozac ali nisam cula da u auto mogu da stanu 6 osobe,pusta mlados kako li je njihovim porodicamabog daje ali i uzima.pusto pice….deco vozite bez alkohola i jos ste mladi ne igraj te se zivotima,

  3. Gospodjo, jedino ako vozite SMART FORTWO ne možete nagurati nazad 4 ljudi, u bilo koji drugi mali auto mogu da stanu pod uslovom da nisu krupni. Pa naguraju ljudi preko 50 migranata u kombi, a ne 4 mladih na zadnje sedište…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here