Teška noć: Deset osoba povređeno

0

TV Fonet
Foto: Ilustracija
 

Oko 20.00 dvoje policajaca povređeno je kada je na njih dok su regulisali saobraćaj naleteo auto u Bulevaru Mihajla Pupina u blizini zgrade opštine Novi Beograd. Policajac (46) zadobio je tupu povredu glave, ramena i potkolenice, dok je policajka (24) povredila šaku, podlakticu, natkolenicu i donji deo kučme. Oboje su prevezeni u Urgentni centar.

Macura je kazala da je ukupno šest putnika povređeno kada se oko 22.00 prevrnuo autobus na Obrenovačkom putu na izlazu iz Umke.

Jedan vozač (29) povređen je oko 22.00 na Novosadskom putu. On je zbog povrede glave i vrata odvezen u Urgentni centar.

Oko 23.30 u jedna devojka (20) je povređena dok je kao pešak prelazila ulicu kod pijace u ulici Matice srpske. Ona je zbog povrede kuka prevezena u Kliničko-bolnički centar Zvezdara.

Jedna ženska osoba (55) zadobila je tupu povredu grudnbog koša i trbuha, žena (31) povredila je nogu u nesreći i devojka (26) zadobila je tupu povredu grudnog koša. Njih tri su prevezene u Kliničko-bolnički centar Bežanijska Kosa.

Jedna putnica (60) povredila je rame, žena (40) povredila je glavu i rame i još jedna ženska osoba (55) zadobila je tupu povredu kuka. Sve tri su prevežene u Urgentni centar.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here