EPA
Lionel Mesi u dresu Barselone

Sada nema kraja sreći jednom osvedočenom Barseloninom navijaču, koji je s velikim zadovoljstvom poturio svoja pleća.

 

Posle dve i po godine Barselona je u španskom prvenstvu odigrala četiri utakmice uzastopno na kojima nije pobedila. S Mestalje je donela bod (1:1). Sledi pauza zbog utakmica reprezentacija, a kada opet u žiži bude klupski fudbal, dočekaće Sevilju, vodeću na tabeli. Iz osam kola ima 16 bodova.

Loša serija katalonskog velikana sigurno da nije pala lako jednom njegovom osvedočenom navijaču koji preko celih leđa ima istetoviran lik najsjanije zvezde tima Lionela Mesija. Taj je, međutim, zaboravio na svu gorčinu kada je dospeo do toga da mu se argentinski as i potpiše na rukotvorinu veštih majstora.

Posle utakmice u Valensiji, dok je Mesi napuštao stadion prema klupskom autobusu, navijač je dočekao svojih pet minuta. Samo je poturio leđa za autogram koji nema cenu. Mesi se potpisao ispod svoje oslikane figure u Barseloninom dresu. Na efektnoj tetovaži su upadljiva još dva detalja. Jedan je Big Ben u Londonu, a drugi Brandenburška kapija u Berlinu. U ta dva grada Barselona je, predvođena Mesijem, osvojila dve poslednje titule evropskog prvaka (2011. na Vembliju, 2015. na Olimpijskom stadionu).

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime