MN PRESS

Fudbaleri Partizana saznali su ime potencijalnog rivala u 3. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, to će najverovatnije biti ruski Soči koji mora prvo da eliminiše autsajdera iz Azerbejdžana, Keslu.

Podsetimo da crno-belima prethodno predstoji dvomeč sa slovačkom Dunajskom Stredom, pa tek u slučaju prolaska mogu razmišljati o narednom rivalu – Rusima ili Azerbejdžancima.

Utisak je da klub iz Humske nije imao sreće na žrebu, u opticaju su bili i lakši rivali od ruskog tima, koji je u prethodnoj sezoni zauzeo visoko peto mesto u jakoj ruskoj ligi, sa istim brojem bodova sa Rubinom, a tri manje od Lokomotive.

I to je podatak koji pokazuje da će Partizan imati izuzetno teškog rivala u 3. kolu kvalifikacija, naravno ukoliko pre toga preskoči Slovake.

Crno-beli u četvrtak igraju protiv Dunajske Strede, revanš je na programu za nedelju dana, dok su termini za treće kolo 5. i 12. avgust.

U isto vreme kad i Partizan, potencijalne rivale u 3. kolu saznali su i Vojvodina i Čukarički, kojima tek predstoje dvomeči u okviru druge runde. Ukoliko ih prebrode, i jedne i druge očekuju atraktivni rivali, Novosađane austrijski LASK, a “Brđane” Hamarbi ili Maribor.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here