Tijana ubijena: Telo bačeno na smetlište

0

Počivaj u miru, Tijana!
 

"Naša nada da ćemo Tijanu Jurić videti živu nisu se obistinile, policija je juče uhapsila monstruma koji je počinio ovo krivično delo. Kada smo ga pronašli, on je normalno sekao meso, dakle potpuno odsustvo kajanja", rekao je ministar i dodao da je Đurić odmah poslat na poligrafsko testiranje gde je "pao na svim pitanjima".

 

Prema njegovim rečima, on je devojčicu ubio u ataru sela, a potom je njeno telo odvezao u blizini Sombora, gde ga je pored puta zakopao.

 

Moj lični sud, lični osećaj, jeste da mi je zbog ovakvog krivičnog dela, zbog ovakvog monstruma žao što je Srbija ukinula smrtnu kaznu: Nebojša Stefanović
 

"Moj lični sud, lični osećaj, jeste da mi je zbog ovakvog krivičnog dela, zbog ovakvog monstruma žao što je Srbija ukinula smrtnu kaznu, možda naše društvo nije bilo spremno za sve tekovine EU, kao što je ukidanje smrtne kazne", rekao je Stefanović i dodao da će naknadno biti utvrđeno da li je Tijana silovana.

 

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni za ubistvo Jurićeve je bio u mestu Šantićevo kod Subotice, gde je nekad živeo i gde mu je otac sahranjen.

 

– Mrtav pijan prolazio je kroz Bajmok. Kolima je udario Tijanu, a kada je zapomagala u pomoć, udarao je. Skinuo je odeću sa nje, odvezao je na nekoliko kilometara od Sombora i tu je zakopao. Devojčica nije imala nikakve šanse protiv ovog manijaka visokog preko 190 centimetara. Slučajnost je bila da se nesrećna devojčica išla da vrati duksericu drugu, a da je ovaj manijak naišao. Još uvek ispitujemo sve detalje ove tragedije i prikupljamo materijalne dokaze – nezvanično saznaju Vesti u srpskoj policiji.

 

Mesto gde je zakopano Tijanino telo pogledajte OVDE.

  

Kako prenose mediji, telo Tijane Jurić (15) pronađeno je na improvizovanom smetlištu koje se nalazi uz lokalni put, 23 kilometra od mesta gde je oteta u Bajmoku.

 

Prema pisanju Blica, otkopavanje tela počelo je oko ponoći, a telo ubijene devojčice poslato je na obdukciju kako bi se utvrdilo na koji način je ubijena.
 

Odmah po saznanju ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i direktor policije Milorad Veljović hitno su se uputili u Sombor pa u Bajmok.

 

Da podsetimo, Tijana Jurić je poslednji put viđena 26. jula u 00.25 časova nedaleko od Sportskog centra "Rata" u Bajmoku. Sve o Tijaninom nestanku pročitajte OVDE.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here