EPA/NEIL HALL
Džastin Timberlejk

Jedna od najvećih pop zvezda Džastin Timberlejk posle četvorogodišnje pauze održaće u decembru koncert u Las Vegasu, a cifra koju će dobiti za prvi nastup nakon dužeg vremena je vrtoglava.

Naime, kako piše The Sun, Džastin će za svoj nastup u Las Vegasu navodno uzeti 5 miliona funti.

Ovaj list navodi i da se američki pop i R&B pevač, tekstopisac, producent, plesač i glumac, koji je postao slavan kasnih 90-ih kao pevač dečačkog benda “N Sinc”, pedantno priprema za jednosatni nastup koji će održati u hotelu 5H Fontainebleau, vrednom 3,2 milijarde funti, u Las Vegasu krajem godine. Sve to u čast otvaranja hotela 13. decembra.

Muzičar, kako nastavlja The Sun, već uvežbava set listu za koju se veruje da uključuje hitove poput ‘SekyBack’, ‘Can’t Stop The Feeling!’ i ‘Mirrors’. Timberlejk će, kako navodi The Sun, nastupiti pred 3.800 gostiju sa pozivnicom, a nastup će naplatiti vrtoglavih 5 miliona funti, odnosno skoro 6 miliona evra.

– Džastin Timberlejk je izabran za najveću moguću zvezdu za otvaranje ovog hotela sa 3.644 sobe, koje se kreću od 244 funti po noći. Hotel će imati 36 restorana i barova, welnes centar koji obuhvata 44 sobe za tretmane, slanu pećinu, salu za inhalacije sa lekovitim biljem i saunu. Šefovi hotela su izvan sebe što su uspeli da ugovore Timberlejkov nastup, uvereni su da im je to najbolja moguća reklama – rekao je izvor za The Sun.

Timberlejk je, podsetimo, poslednji put nastupio uživo u aprilu 2019. u Unkasvilu, Konektikat, na poslednjem datumu svoje turneje ‘The Man Of The Voods’. O njegovom povratku na koncerte uživo priča se otkako je nedavno ponovo udružio snage sa Neli Furtado i producentom Timbalendom na pesmi “Keep Going Up“ objavljenoj pre nekoliko nedelja, šesnaest godina nakon njihovog hita “Give It To Me“.

Njihov novi hit singl govori o usponu i pronalaženju sreće nakon nedaća, a muzika odiše nostalgijom za ranim 2000-im, kada su ovi muzičari svojim talentom osvojili publiku pojedinačno ali i kroz brojne saradnje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here