Printscreen
Zejna Murkić

Zejna Murkić iako je obično nasmejana i raspoložena, iza sebe krije težak i neizvestan period života. Pevačica otvoreno govori o svojoj borbi kao samohrane majke, te priznaje da je prvi osećaj kada je saznala da je trudna bio strah.

– Moj najsrećniji i najstrašniji u istom trenutku momenat je kada sam saznala da sam trudna. A onda samo najsrećniji trenutak je bio kad sam prvi put držala Kjaru u naručju, kada je izašla iz inkubatora, kada su rekli da je sve okej. A inače, svaki dan mi je najsrećniji kada smo nas dve kući sa našim mačorom i gledamo neki film uz gomilu hrane, znači svaki dan mi je najsrećniji – iskreno je rekla pevačica.

Nedavno se na “Pesmi za Evroviziju” takmičila sa pesmom “Najbolja”, a iako nije ostvarila pobedu zadovoljna je učinkom.

– Hvala svima, poenta i jeste ta moja energija. Zejna je najbolja Zejna nije egotrip, nego je svako najbolja verzija sebe. Ja sam zadovoljna nastupom zaista.

Tokom takmičenja posebno se zbližila sa Zorjom Pajić čiji joj se nastup sa pesmom “Lik u ogledalu” najviše dopao.

– Rekla sam da je ona u prvom pulufinalu bila najbolja, to je istina sa kojom se mislim, svi slažu. Ono izvesti pevački na takav način, plus nastup svaka čast, to ne bi mogao bilo ko da uradi – rekla je ona za Grand.

1 COMMENT

  1. Sve OK, ali šta se dešava sa usnama, da li je to estetski hirurg nešto pogrešio ili se radi o lošoj fotografiji. Nekako nisu srazmerni se crtama na licu, prevelike su i lošeg oblika.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here