Fudbaleri Partizana družili su se sa novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

 

Izabranike Save Miloševića očekuje uzbudljivo i teško takmičenje u Ligi Evrope, a jedan od kostura ekipe Zoran Tošić smatra da će to biti dobri mečevi koji će goditi i njegovim kolegama.

– Igramo protiv Mančestera koji je velikan među klubovima i svima je čast da igraju protiv takve ekipe. Protiv ostalih treba da tražimo svoju šansu, imamo dobre igrače i trenera ali i svih u klubu koji daju svoj maksimum. Ipak, idemo iz utakmice u utakmicu a toliko ih je bilo u proteklom periodu i tek će ih biti. Posle neuspeha nema vremena za razmišljanje. Prvo ide Proleter pa ćemo videti – rekao je novinarima popularni Bambi.

Na terenima će se videti i neka nova imena u crno-belom taboru, konkretno su novinari mislili na Lazara Markovića, povratnika u beogradski Partizan.

– Svi momci koji su došli su se brzo uklopili i niko ne zaostaje. Svi su pokazali svoj kvalitet i očekujem da će i Laza da donese svoj kvalitet i ono što zna. Sa njim ćemo dobiti mnogo i bićemo jači na terenu – jasan je momak iz Zrenjanina.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here