Tošića “ubija” neizvesnost

0

Mada nije dobio pravu priliku da pokaže ni delić svog raskošnog fudbalskog talenta i umeća, popularni Bambi ne očajava previše jer i ukoliko se dogodi da Škot uperi prst u njega, već ima spremno rešenje i crveni dres Mančestera, zamenio bi Benfikinim.

 

“Ubija me tolika neizveznost, mediji na Ostrvu pravu hajku uperili su protiv Nemanje Vidića i veliki značaj pridali njegovom navodnom sukobu sa Fergusonom, tako da je moja situacija automatski ostala u nekom trećem planu“, kaže Zoran Tošić.

 

"A voleo bih da znam, računa li na mene ili ne jer u slučaju negativnog odgovora vezanog za moj ostanak, imam nekoliko spremnih rešenja i primamljivih ponuda, ali neću reći o kojim se klubovima radi“.

 

Ostao je tajnovit rođeni Zrenjaninac, mada nije želeo ni da demantuje informaciju da će sigurno pojačati lisabonsku Benfiku, ukoliko dobije otkaz na "Old Trafordu".

 

"Naš menadžer najavio je da će uskoro saopštiti imena igrača na koje više ne računa, ali kada će se i hoće li se uopšte to dogoditi, ostaje da se vidi. Ja bih svakako voleo da i dalje ostanem u Mančesteru i navijačima pokažem da nisam uzalud dolazio, ukoliko dobijem pravu priliku. Moje je svakako da vredno treniram i čekam, što naravno i činim, a šta će odlučiti Ferguson u ovom trenutku zna samo on“, zaključio je Bambi.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here